maja nikolic opasnice

Stravičan govor mržnje Maje Nikolić: Gej ljude treba držati u kavezima!

Pevačica Maja Nikolić je u emisiji ‘Opasnice’, čiji je voditelj, napravila pravi skandal. Na televiziji Happy koja uživa nacionalnu frekvenciju pevačica je izjavila da gej osobe treba držati u kavezima!

Pevačica Maja Nikolić se posvađala sa estradnim frizerom Stevanom Radivojevićem i nazvala ga homoseksualcem, nakon čega je on napustio emisiju. Maja se tada nije zaustavila, pa je na konstataciju šminkerke Jelene Maćić da homoseksualci uglavnom predstavljaju ljude iz umetnosti, arhitekture, muzike rekla:

maja nikolic emisija

– Ja mislim da ih treba držati u kavezima. To je moje mišljenje.

Pored toga, pevačica je nekoliko puta naglasila kako gej ljudi “nisu normalni”, a svesrdnu podršku je imala od strane narodnog poslanika i učesnika rijalitija “Farma” Marjana Rističevića.

Ostaje da se vidi da li će i na koji način Maja Nikolić, kao i televizija Happy, zbog ovih izjava biti sankcionisani. Podsetimo, Maja Nikolić već je bila na sudu zbog govora mržnje.

Majina godina halucinacija

Dok njene koleginice budu pamtile 2014. po poslovnim previranjima i promenama na privatnom planu, Maja Nikolić će želeti da je što pre zaboravi jer su razotkrivene sve njene obamane, zbog kojih bar pola Srbije misli da je sišla sa uma.

Sumiranje godine koja će za sobom večeras zatvoriti vrata veoma je mučno za pevačicu iz Niša Maju Nikolić. Prvo je otpuživala bivšeg supruga Vuka Kandića da je podmitio sudije koje joj osporavaju da boravi sa njenim mlađim sinom više od dva puta mesečno.

maja sa bivsim muzem

Sredinom godine u želji da bude u novinama, pevačica je izmislila da je u vezi sa izvesnim Alenom, da bi ubrzo zaista i imali nekakvu vezu, a onda su upali u ozbiljnu aferu koja je danima zabavljala publiku gladnu senzacije.

Čitaj još  Severinu isprozivali fanovi! (FOTO)

Maja je nudila sve na tacni tvrdeći da je prevarena, obmanuta i da je njen bivši propalica sa kriminalnim dosijeom. Pretila mu je tužbama, policijom, sudom. Čak i inostranim, međunarodnim.

Tu Majinom ludilu nije bio kraj, već je crno na belo nosila po televizijama papire kojima je htela da dokaže da je njen bivši dečko Alen i fizički maltretirao. Zatim, je izmislila trudnoću, a posle nekog vremena, sasvim logično, i pobačaj.

maja sa izmisljenim verenikom

Umesto da poentira i prihvati svoje greške i više sebi ne dozvoli slične, pevačica je pred sam kraj godine istupila sa vizijom fantomske firme koja je trebalo da preporodi Srbiju.

– Majo mnogo je…. Osvesti se.. – poručili su joj mnogo puta dobronamerni čitaoci tekstova o njoj u onlajn izdanjima.

izvor: Svet, Blic