Stoja u kostimu kao Šer! (FOTO)

Stoja, koja je uvek spremna da iznenadi svojom smelošću, na jednom nastupu u inostranstvu pojavila se u kostimu koji više otkriva nego što skriva.

Stoja kao Cher

Stoja Novaković se na svojim nastupima u inostranstvu baš fura da je svetska faca!

Ona publiku oduševljava smelošću da ponese kostime kakve smo inače navikli da vidimo kod američke pevačice i glumice Šer. Iako se to od Stoje ne očekuje, uvek je spremna da fanove iznenadi ne samo hitovima, koje iz godine u godinu za njih stvara, nego i modnim trendovima, koje nastoji da u stopu prati. Pevačica, koja je zbog promovisanja albuma spremna da smrša čak 12 kilograma, o svojoj liniji vodi računa kao i brojne dive sa svetske muzičke scene, jer to i jeste jedan od preduslova da ponese neku od kreacija koje one nose, poput one koja više otkriva nego što pokriva.

Stoja u providnom kostimu

Šer nije jedina slavna ličnost s kojom se naša Stojanka poredi. Ona je nedavno stala na crtu i Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Koko Ti jer se posebno pozabavila svojom zadnjicom. Naime, folkerka je hirurškim putem uvećala guzu, a ne bi nas čudilo da je uskoro i osigura, pošto je i to jedan od svetskih trendova. U svakom slučaju, Stoja je spremna za svet, a ukoliko je na ovim prostorima možda i dalje neshvaćena, nema razloga za brigu. Vreme će pokazati kad se jednog dana za Stoju bude govorilo da je kod nas uvela zapadnjačke fazone.

Čitaj još  Romana: Silno želim dete!

izvor: Scandal, Kurir