Stoja stavila silikon u guzu! (FOTO)

Stoja je nedavno posetila svog estetskog hirurga koji joj je podigao zadnjicu.

Stoja posle operacije

Stoja Novaković uvećala je zadnjicu. Nedavno je posetila svog estetskog hirurga i stavila silikon u guzu. Pevačica je dugo razmišljala da li da se podvrgne tom zahvatu, i na kraju je prelomila. Otišla je pod nož i sad je u potpunosti zadovoljna svojom pozadinom. Da se lekar pozabavio njenom guzom bilo je jasno kad se nedavno pojavila u uskoj haljini na televiziji Pink – baš taj deo njenog tela svakom je prvo zapao za oči. Naročito muškom rodu. Mogli su oni da je gledaju u mesto gde leđa gube časno ime jer tad s njom nije bio njen muž Igor.

– Stoja je dosta smršala, ali ono što je svima upalo u oči jeste njena okrugla i podignuta guza – priča naš izvor s lica mesta i dodaje:

– Muzičari u studiju komentarisali su da ima „bolje dupe nego Kim Kardašijan, Džej Lo i Koko Ti“, kao i „da ga je sredila za sve pare“. „Alal ti skalpel, plastičaru“ – šalili su se sa Stojom, a ona se na to smejala.

Stoja pre operacije

Pozvali smo folkerku koju je naše pitanje zabavilo. Odgovorila je onako, u stilu Kristijana Golubovića:

– Vežbala sam. U pitanju su masovni treninzi. Drago mi je da vam se dopada moja guza, ali postavljate mi previše intimno pitanje. Zar mislite da želim o tome javno da pričam ako sam uopšte to i uradila. Ne želim ni da demantujem jer ćete vi svakako o tome pisati. Neka to ostane moja tajna. To je moja stvar – rekla je Stoja.

Čitaj još  Šokiraće vas ko sve ulazi na Farmu 7!

Inače, Novakovićeva je među prvima na našoj estradi povećala grudi implantatima, a onda ih je prva i izvadila. Da li će se silikoni u guzi zadržati duže nego u grudima, pokazaće vreme. Kod Stoje se nikad ne zna.

Stoja nije jedina na estradi

O estetskim zahvatima na našoj estradi malo ko javno priča. Međutim, takve stvari teško je sakriti, pa se već godinama može čuti kako su silikone u zadnjicu stavile i Zlata Petrović, Suzana Mančić i Neda Ukraden. One o tome nikad nisu govorile u medijima.

izvor: Kurir