stoja o proslosti

Stoja otkrila šokantan detalj iz prošlosti

“Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom”, rekla je pevačica.

Stoju Novaković i njenog sina Milana izbacili su na ulicu na dan kada je sahranjen njen prvi muž, koji je tragično nastradao!

Pevačica je prvi put pričala o tragediji koja ju je zadesila kada je imala tek 19 godina i otkrila da je porodica pokojnog supruga nikada nije volela, pa su nju i njenog sina izbacili iz kuće.

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako. Porodica mog supruga me nikad nije volela, smetala sam im od samog početka – rekla je pevačica, a potom je objasnila kako je izgledalo beznađe u kojem se našla:
– Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se uda, rekli da se kod njih više ne vraćam. Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakal! Mislila sam da taj perio neću preživet. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede – ispričala je Stoja.

Čitaj još  Neviđeno čudo na sahrani Donne Ares!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK