goga stanic

Stelina ćerka u trci za srpskog predstavnika na Eurosongu!

Bila u vezi sa bratom Ane Nikolić i Sašom Kovačevićem. Mlada pevačica završila je ekonomiju, a mediji su je povezivali i s fudbalerom Stefanom Babovićem i košarkašem Stefanom Sinovcem.

Goga Stanić je, pored Danice Krstić, prva finalistkinja koja će se boriti na nacionalnom izboru za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije u Beču.

Mlada pevačica je završila ekonomski fakultet, a široj javnosti je poznata po ljubavnim vezama s nekoliko najpoželjnijih srpskih neženja, ali i po golim fotografijama za muške časopise.

Zorica paravinic stela

– Nekada sam se bavila modelingom, a danas imam druge prioritete u životu. Sporne fotografije su izazvale mnogo negativnih komentara. Slike se povezuju s pornografijom, a to je bio samo moj posao. Danas ima više golih devojaka na društvenih mrežama- kaže Goga.

Ona je, inače, ćerka folkerke Stele Živanović i manekena i pevača Žarka Stanića, a pevanjem se bavi tek nekoliko godina.

– Bila sam vrlo iznenađena. Nisam verovala da ću proći jer sam prvi put pevala na televiziji. Roditelji nisu očekivali da ću pobediti. Presrećni su zbog mene – otkriva Goga i dodaje:

– Publika me može videti na nastupima sa Željkom Vasićem. Završila sam školu pevanja kod Aleksandre Radović, ona je uticala na moj put. Nisam želela da se bavim time profesionalno.

Čitaj još  Severina već odabrala ime za ćerku!

Pre nekoliko godina Goga je punila novinske stupce kao devojka košarkaša Stefana Sinoveca, fudbalera Stefana Babovića i Marka Nikolića, rođenog brata njene koleginice Ane Nikolić. Mediji su je povezivali i sa Sašom Kovačevićem.

goga stanic

– Nisam u vezi s Markom već pet godina. Nije važno imam li sad dečka i ne – kroz osmeh će Goga.

Naša sagovornica još ne zna koju pesmu će pevati na nacionalnom izboru 14. februara.

– Ne verujem da ću nastupiti u duetu s Danicom. Detalje ćemo znati tek narednih dana – zaključuje Stanićeva.

izvor: Kurir