seka aleksic exkluziv

Šta se desilo sa licem Seke Aleksić? (FOTO)

Pevačica je otkrila da je zajedno sa svojim fanovima imala više humanitarnih akcija u kojima su pomagali onima kojim je pomoć bila najpotrebnija. Ona je dodala i da je najviše raduje druženje sa decom, ali i najviše rastuži.

Folk zvezda Seka Aleksić, kao ambasador jedne humanitarne organizacije, pojavila se na njihovoj proslavi povodom godišnjice postojanja.

seka aleksic exkluziv

Seka je otkrila da je zajedno sa svojim fanovima imala više humanitarnih akcija u kojima su pomagali onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Ona je dodala i da je najviše raduje druženje sa decom.

– Ja obično volim da kažem da su deca anđeli i jesu anđeli. Nekako se čovek lepo oseća u društvu dece. Nažalost uvek kada treba da se radi nešto vezano za humanitarne akcije kada su deca u pitanju, ja se uvek rasplačem. Ja nemam decu i nemam taj potpuni osećaj šta znači kada imate dete, a posebno dete koje nije potpuno zdravo – rekla je Seka u emisiji “Exkluziv”.

Ona se osvrnula i na svoj novi imidž.

seka aleksic exkluziv

– Uvek kada videm neku poznau ličnost sa vezanom kosu u rep pomislim da joj je masna kosa. Ali sada sam shvatila da mi rep lepo stoji, pa ću nositi – iskrena je Seka.

Čitaj još  Premijera spota: Jet set band - "Čarobnjak" (OFFICIAL VIDEO)

Međutim, uprkos njenoj zavidnoj figuri koju je dovela skoro do savršenstva, ne možemo da ne primetimo da se sa Sekinim licem nešto dogodilo. Da li je u pitanju samo drugačiji način šminkanja ili je pak i Seka poklekla pred estetskim intervencijama, sigurno ćemo uskoro saznati.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org