saban i ilda saulic

ŠOKANTNO: Šaban Šaulić izbacio ćerku iz kuće!

Kako Ilda nije prestajala sa takvim ponašanjem, Šaban je zamolio da ode iz kuće jer nema srca da je takvu gleda.

Šaban Šaulić je zaratio sa svojom kćerkom Ildom Šaulić. On ju je izbacio iz nove kuće na Dedinju. Ne želi ni da je vidi ni da priča više s njom.

Kad su se Šaban i njegova žena Goca preselili u kuću na Dedinju gde Ilda ima stan, više je bila kod njih u kući nego u svom stanu, a Šaban je kao nekada imao priliku da bude stalno pored ćerke.

Međutim, shvatio je da se sa Ildom nešto dešava i da stalno plače, nervozna je i u stresu. Kada je pitao šta se dešava s njom objasnila je da je to zbog turbuletne veze s njenim starijim dečkom koji je već nekoliko dana nervira i pravi ljubomornom, i da je otišao na put sa svojom decom, bez nje.
Šabana je to izludelo da je rekao Ildi da neće više da sluša o tome i da je strašno da se ona nervira zbog muškarca ili zbog bilo koga, a ima sve uslove da uživa u životu i da živi kao kraljica. Kako Ilda nije prestajala sa plakanjem i depresijom, Šaban je zamolio da ode iz kuće jer nema srca da je takvu gleda i samo njemu bude loše, kao i da neće da je vidi dok je ne prođe to stanje.

Čitaj još  Cecina haljina omiljena u porodici!

Ona se poverila i prijateljima da joj je otac “otvorio oči” i da je shvatila da nema potreba da uništava i sebe i roditelje zbog bilo koga.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Expres

Facebook komentari

Leave a Reply