saban saulic

ŠOKANTNO: Po čijem uzoru je Cuca želela da uništi Šabana?!

Ivona Negovanović do prije nekoliko mjeseci bila je “obična” djevojka. Ni onda kada se pojavila u takmičenju “Zvezde Granda” njeno ime publici ništa nije značilo. Bila je samo jedna u nizu takmičarki koje su došle i otišle. Tada se predstavila pod umjetničkim imenom Cuca! Odmalena joj je tako, kako ona nedavno reče, tepao jedan gospodin, i nastavila je živjeti s tim nadimkom. Prije desetak godina iz Rume je s majkom i sestrom stigla u Bosnu. Kako priča izvor koji odlično poznaje Cucu i zna i najsitnije detalje iz njenog života, u Kalesiju ih je doveo jedan gospodin, kada počinje njihov puno bolji život u odnosu na onaj kakav su imale u Rumi.

Cuca, kao izuzetno akrativna, ljepuškasta djevojka, odmah je “zapala” za oko mnogim momcima, biznismenima, oženjenim ljudima… Sasvim slučajno je tada upoznala Sabita Sašu Derviševića, dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Šabana Šaulića. Opsjednuta time da želi postati pjevačica, Cuca je još tada “imala u glavi” šta da radi i kako da se ponaša…

Poslije nekoliko godina upoznaje Šabana Šaulića. “Kralj folk muzike” “odlijepio” je za mladim, lijepim tijelom i tada počinje njihova afera.

Izvor priča kako je u početku bio dogovor da ona bude pored njega kada imaju priliku da se vide, što nije podrazumijevalo samo seks već da može s nekim mladim izaći na večeru, otići na neki prijem… I te kako je Cuci imponovalo da bude Šabanova pratnja. Mada je danas, priča izvor, da je pametnije razmišljala mogla i te kako uživati, Cuca koja je povremeno pjevala, ponesena malom slavom odlučila je “preko noći” postati još slavnija.

Ivona Negovanovic

Prijavila se na “Zvezde Granda” sigurna da je najbolja. Još tada je Šaban shvatio šta je njen cilj: da “gazeći preko mrtvih” dođe do popularnosti! Mada se, nastavlja sagovornik, bio poprilično zaljubio Šaban je shvatio da mu je porodica ipak najvažnija i da se Cuce, ukoliko želi normalno živjeti, mora što prije riješiti!

U takmičenju je prošla jedan krug, ali ne i drugi… Ubijeđena da je Šaulić nagovorio ostale članove žirija da joj ne omoguće prolazak dalje, krenula je njena “paljba” na sve strane. Odlučila je uništiti Šabana, njegovu porodicu…

Tada su i Šauliću mnoge stvari postale jasnije. Novinari koji su ih “slučajno viđali” u restoranima su mu priznali kako ih je ona zvala, govorila da je sa Šabanom, pa i da je izmislila trudnoću.

– Da budem iskren… Cuca i nije tako loša pjevačica, ali ne i najbolja kako ona misli. Njoj je primjer za uspjeh bila Sandra Afrika koja je preko Mileta Kitića, plešući na njegovim nastupima, postala mega popularna. Ali, Sandra je puno bolja od nje, ima energiju… Cuca je mogla uživati da je bila pametnija. Željela je novac na brzinu, da postane nova Ceca – nastavlja izvor.

Čitaj još  Maldivi: Pogledajte ko je napustio rijaliti

– Znam ljude s kojima je bila i koji su nakon sat-dva provedenih s njom, shvatili da su pokradeni. Jednom je dok se tuširao uzela 1.000 eura i sakrila na klima uređaj želeći ih kasnije uzeti, ali su je provalili. Od drugog je uzela 100 KM, trećeg četiri puta po 50 maraka – otkriva on.

Šaban se u cijeloj toj priči ne bi brzo snašao da nije reagirala njegova supruga Gordana. Priznao joj je šta se desilo, ali i da je se mora rješiti. Gordana je preuzela sve kako bi Cucu udaljila od “kralja”, ali ona je nastavljala dalje.

saban i cuca

U svemu je našla korist i zbog hladnih odnosa između “Granda” i Pinka. Kako je Šaban ostao vjeran “Grandu” i Saši Popoviću, Pink je poduzeo sve da mu se “lijepo zahvali”. Cucu su ugostili u emisiji Ognjena Amidžića gdje je reklamirala tetovažu na prstu gdje je “uklesano” ime popularnog pjevača. No, nije puno pričala o njihovoj “šemi”, osim da joj je Šaban drag i da joj je puno pomogao.

Šaulić zabranio Pinku da emitiraju njegove pjesme

Kako saznajemo, Šaban je nedavno zabranio televiziji Pink da emitira njegove spotove, da drugi pjevači interpretiraju njegove pjesme. Izvor blizak njemu priča kako on nije htio pristati na njihove uslove, da je ostao uz “Grand”, a sada mu sve više smeta što ga na razne načine žele degradirati.

izvor: Expres

Više o ovoj aferi OVDE