mirela lapanovic nakon raskida

Šokantan raskid bivših učesnika rijalitija

“Ja bih samo da pitam Milutina da li može da kaže kao šmeker šta je bilo na brodu “Sava”. Zbog toga nisam došla kod Jovane u emisiju, imala sam hematome oko očiju”, priznala je zgodna Slovenka.

Bivša učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija Mirela Lapanović, vratila se pre dva dana u Sloveniju. Ona je ostavila svog dečka Milutina Radosavljevića Milija, i odlučila da se ponovo vrati u svoj rodni grad.

Njihov raskid je šokirao sve gledaoce popularnog rijalitija, posebno zbog tvrdnji da je Mili fizički nasrnuo na nju!

U emisiju u okviru rijaliti programa se uključio Milutin Radosavljević Mili i otkrio svoju stranu priče.

– Ja sam doživeo veliki šok. Mirela je otišla za Sloveniju po nju je došla Rebeka i odvela je. Ona je pod uticajem te žene. Rebeka me je tužila zbog Mirele i ja sam jutros bio u policiji na saslušanju. Nema tu više nikakvog opravdanja, takve gnusne laži, to što sam ja jutros doživeo ovo je strašno. Dva sata pre nego što mi je policija zakucala na vrata mi smo bili u gradu, bilo je sve ok. Sve ovo je blagi užas, ja ne znam šta da vam kažem – rekao je Mili vidno uznemiren.

Mili je najavio da će uskoro gostovati na televiziji i sve ispričati a to se dogodilo večeras. Naime, u živom prenosu, gledaoci su imali prilike da isprate žestoke međusobne uvrede dojučerašnjih ljubavnika.

U program emisije gde je Mili bio gost, uključila se Mirela Lapanović iz Slovenije, i rekla sledeće:

– Ja bih samo da pitam Milutina da li može da kaže kao šmeker šta je bilo na brodu “Sava”. Zbog toga nisam došla kod Jovane u emisiju, imala sam hematome oko očiju, bio mi je spušten kapak, bilo mi je muka, nisam bila u stanju da gostujem. Imam svedoke koji su sve to videli, čak su i plakali zbog mene. Nisam mogla u emisiju jer nisam htela da te sramotim, jer sam te volela, zaljubila sam se u tebe Milutine.

Mili joj je odmah poručio da ispriča istinu o vezi sa Andrejem.

– Ništa neću da ti odgovorim, ništa nemoj da me pitaš, idi kod tvog Andreja. Sram te bilo, klošarko jedna. Priznaj da te Andrej udario pre nego što si došla u Beograd. Sram te bilo! Što ne kažeš kako te je muž tukao i maltretirao 14 godina. Nemoj da lažeš tako, nemoj da me proganjaš. Ti si zaljubljena u Rebeku. Što ne kažeš kako te je Andrej tukao. Moj otac te je branio pred svima. Šta si rekla roditeljima? – pitao je Milutin.

Čitaj još  Parovi: Željko Mitrović stoji iza zabrane Parova?!

Mirela je onda eksplodirala i kroz plač rekla:
– Moji roditelji nisu znali šta si ti radio sa mnom. Ti si me zaključavao. Celu ispovest si dala novinama. Imaju slike, svedoci, svi dokazi. Tvoj admin, Darko zna šta si radio sa mnom. Rakac te je molio da me ne udaraš, on me je zaštito od tebe, svaka čast njemu. Nisi ga poslušao, nisi ga ispoštovao i nisi ispunio ono što si mu obećao. Navukao si mi traume za ceo život, nisam došla kod tebe zbog para već zato što sam te volela. Udarao si po ormaru pa onda si i mene udario. Bila sam u strahu. Budi čovek i priznaj, imam svedoke, velika je kazna ako budeš lagao na sudu. Ti si dno dna, ja sam slobodna i srećna. Napravila sam grešku i sa tim je gotovo. Nisi mi dozvolio da idem do toaleta sama, bila sam manja od makovog zrna.

Pošto je rasprava izmakla kontroli u sve se uključila voditeljka Jovana:

– Mirela, zbog čega je on tebe istukao, ako te je istukao?

– Mi smo bili u društvu sa jednim dečkom koji vodi pevače, mi smo se slikali. Od tog trenutka je on postao nasilan – rekla je Lapanovićeva kroz suze.

– Samo sam bio ljubomoran ali nisam je ni dotakao. Rekao sam joj nemoj to da radiš, to je ružno, uzimaš mu odmah Fejsbuk a prvi put ga vidi u životu. Kad se izleči, kad sredi stvari sa psihom, neka mi se javi – opisao je Mili svoju verziju priče.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE