snezana djurisic festival

Snežana Đurišić: Nedostaje mi pokojni suprug!

“Ostala sam bez supruga posle 36 godina braka punog ljubavi, razumevanja i tolerancije. Od tog dana svaka nova pesma koju dobijem je komponovana i napisana tako da reprodukuje moje trenutno emotivno stanje”, rekla je Snežana.

Već dugi niz godina Snežana Đurišić nosi titulu kraljice narodne muzike, a nedavno je ponovo dospela u žižu javnosti pobedom na Grandovom muzičkom festivalu. Pobedničku pesmu, sa tugom u srcu posvetila je svom pokojnom suprugu, koji je preminuo prošle godine dok je sa Snežanom boravio u Beču.

– Ostala sam bez supruga posle 36 godina braka punog ljubavi, razumevanja i tolerancije. Od tog dana svaka nova pesma koju dobijem je komponovana i napisana tako da reprodukuje moje trenutno emotivno stanje. Tako se desila i ta pesma koju je komponovao Goran Eganović. Osećaj koji sam imala tokom izvođenja numere na Grand festivalu ne može se prepričati. Slobodan je moja najveća ljubav, bio i ostaće do kraja mog života. Njegov odlazak je praznina koju ne može niko da dopuni – kaže Snežana Đurišić.

snezana djurisic pobednik

Ona se udala sa 18 godina, a sledeće godine je postala majka. Jednom je Snežana rekla da žene ne treba puno da rađaju jer je teško biti dobra majka i izgraditi karijeru. Naravno, zbog svojih odluka se ne kaje.

Čitaj još  Zdravko Čolić dao milion dinara i donaciju u robi za poplavljene!

– Retko se kajem jer smatram da je sve što se desi, moralo da se desi. Po sistemu “ništa nije slučajno”. Udala sam se mlada i samim tim mlada sam i rodila decu. Naravno da se ne kajem, samo smatram da je bolje kad se deca dobiju u nekom zrelijem dobu. Dobra majka ili jesi ili nisi. Karijera sa tim nema nikakve veze. Radi se o tome da se čovek ne organizuje kako treba, pa mu neke stvari promaknu. Svakako da su prioriteti deca i porodica – kaže Snežana.

izvor: Informer