zmaj od sipova promenio stajling

Snajke: Nećete verovati ko stiže u rijaliti

Ono što gledaoci verovatno nisu očekivali, jeste da će devojke koje se bore za titulu “najbolje snajke”, čime sebi obezbeđuju mogućnost da biraju mladoženju i svadbu iz snova.

Zavodnici i dokazani ljubavnici iz “Parova” ulaze u šou u nameri da otkriju na šta su sve snajke spremne, a u nameri da im nađu pravog mladoženju.

Narednih dana u “Snajke” ulaze mladoženje koje će sve da promene.

– Snajke nisu pokazale svoju pravu prirodu i mladoženje ih ne biraju za žene. Mi, kao provodadžije potrudićemo se da pred gledaocima ispliva njihov pravi karakter, kako bi se izborile za najbolju snajku. Istina je da stižemo u ulozi provodadžije, ali ne treba isključiti mogućnost da neko od nas bude i mladoženja – kaže bivši učesnik “Parova”.
Ono što gledaoci verovatno nisu očekivali, jeste da će devojke koje se bore za titulu “najbolje snajke”, čime sebi obezbeđuju mogućnost da biraju mladoženju i svadbu iz snova, ovog puta ući će u još jednu borbu. Pokazaće mogu li da budu ravnopravni učesnici sa učesnicima “Parova”.

Čitaj još  Parovi: Mimi Oro odvalila biser koji će nadmašiti 'oro'!

Za sada se ne zna ko iz “Parova” ulazi u “Snajke”, ali je jasno da su to učesnici iz njihove stalne postave takmičara, pa možemo očekivati i Zmaja od Šipova.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti SNAJKE OVDE