aleksandra subotic

Snajke: Ćerka bivše farmerke ušla u rijaliti

Aleksandra je dospela u žižu javnosti pre četiri godine kada je uplovila u vezu sa Aleksandrom Čabarkapom žestokim momkom iz Kaluđerice.

Aleksandra Subotić, ćerka Ljube Pantović, ušla je u rijaliti program “Snajke”. Ona se i na svom Fejsbuk profilu na kom se pohvalila da postaje “snajka”.

– Javnost će saznati ko sam – rekla je Aleksandra Subotić, neposredno pred ulazak u rijaliti “Snajke”.

– Neke stvari su se dogodile, jer sam bila premlada, a neko je to iskoristio – rekla je ona, dodajući da ima potpunu podršku svoje majke.

Aleksandra Subotić je u žižu javnosti došla kad je, tada, sa 16 godina, zatrudnela sa dečkom svoje majke, koja je u tom trenutku bila u rijalitiju i bez ikakve informacije šta joj se dešava u domu dok je odsutna. Trenutno Ljuba Pantović sa verenikom živi u Švedskoj.
Aleksandra je dospela u žižu javnosti pre četiri godine kada je uplovila u vezu sa Aleksandrom Čabarkapom žestokim momkom iz Kaluđerice, koji se nalazi na izdržavanju kazne u požarevačkom zatvoru Zabela.

ljuba pantovic bivsa farmerka

Mediji su tada brujali da je Čabarkapa prethodno bio u vezi sa njenom majkom, kikbokserkom Ljubom Pantović (37), koja ga je pozdravljala javno iz rijalitija Farma u kome se tad analazila.

Čitaj još  Farma: Vendi popila žestoku kaznu! (VIDEO)

Uprkos protivljenju svog oca Karađorđa Subotića koji je ljuti neprijatelj Čabarkape, tada maloletna, Aleksandra je nastavila vezu s njim.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti SNAJKE OVDE