ivona paunovic i marko perovic

Snajke: Bivša učesnica Parova ulazi u rijaliti

“Ulazim u kuću da bih razotkrila tri učesnice. Imam informacije o njima. Obećavam vam dobru zabavu, biću mnogo bezobraznija nego u “Parovima””, otkrila je bivša takmičarka.

Jedno od poznatih lica rijalitija “Parovi” pridružiće se učesnicama novog šou programa “Snajke” i to sa specijalnim zadatkom.

U pitanju je Ivona Paunović iz Beograda koja je provela neko vreme u vili “Parova”, ali sad je rešila da se pridruži “Snajkama”.

– Ulazim u kuću da bih razotkrila tri učesnice. Imam informacije o njima. Obećavam vam dobru zabavu, biću mnogo bezobraznija nego u “Parovima”, neću dozvoliti da iko gazi preko mene. U prethodnom rijalitiju sam bila mirna, naivna devojka, mada su glasači prepoznali moj kvalitet. Ipak, ovde sam da se borim za mladoženju – rekla je ona i dodala da se podvrgla estetskoj hirurgiji:
– Tačno je, uradila sam silikone i presrećna sam zbog toga. Takođe sam operisala nos, imala sam grbu, bio je grozan, a sad sam baš zadovoljna. A taj kompleks mi je stvorio Ante, stalno me je u vili zadirkivao i provocirao time – bila je iskrena Ivona.

Čitaj još  Parovi: Lepa Lukić: Da nije mene Parove niko ne bi gledao!

Kako će se Snajke slagati sa njom, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti SNAJKE OVDE