Slovenci poslali privatni avion po Cecu! (FOTO)

Zbog velikog interesovanja, u okviru svoje turneje ‘Poziv’, Ceca će zapevati i večeras, 22. marta.

Ceca u Sloveniji

Svetlana Ceca Ražnatović, pošto je čak tri meseca unapred rasprodala celu dvoranu Gospodarsko razstvavišče u Ljubljani, sinoć je slovenačkoj publici priredila pravi spektakl, a zbog velikog interesovanja u istoj dvorani, u okviru svoje turneje Poziv, zapevaće i večeras, 22. marta.

Ceca će nakon koncerata još nekoliko dana uživati u prirodnim lepotama Slovenije.

Ceca Slovenija

– Volim tu ekološku državu prepunu zelenila i mir koji uvek osetim prilikom boravka u toj bivšoj jugoslovenskoj republici – rekla je folk zvezda.

Nakon povratka u Beograd očekuju je novi nastupi, a prvi od njih jeste koncert koji će održati u Vršcu.

Ceca Slovenija

Slovenci poslali privatni avion po Cecu!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koliko je voljena u Sloveniji pokazuje činjenica da su organizatori njenih koncerata u Ljubljani poslali privatni avion kojim je juče iz Beograda otputovala u prestonicu Slovenije.

– Slovenci veoma vole Cecu, što pokazuje i činjenica da su karte za njen prvi koncert rasprodate u rekordnom roku. Zato su odlučili da organizuju još jedan nastup, što su Cecini fanovi sa oduševljenjem dočekali. Oni je veoma poštuju i kad god je u njihovoj zemlji tretiraju je kao kraljicu. Tako su odlučili da joj obezbede privatni avion, kojim je ona juče odletela u Ljubljanu, a povratak je planirala za nedelju. U avionu su je sačekali šampanjac i jagode, što je Cecu veoma iznenadilo. Ona je spremna da se Slovencima za njihovu gostoljubivost oduži odličnim koncertima, te je pripremila spektakularni program i obećala dobar provod – izjavio je izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Zorica Brunclik: Ljubomorna sam na Lepu Brenu kako izgleda!

Ceca Slovenija

Inače, Ražnatovićeva je od uzbuđenja zbog predstojećih koncerata zamalo je zaboravila mobilni telefon u automobilu. Ne skidajuću osmeh s lica, odložila je torbu i kaput na traku i prošla carinsku kontrolu na beogradskom aerodromu.

izvor: Story, Facebook