adil maksutovic presuda

Sledeće nedelje presuda za Adilove batine!

Sledeće nedelje tužilac će doneti presudu koja će pokazati da li se protiv pevača otvara sudski proces ili će proći nekažnjeno.

Javno tužilaštvo u Beogradu privelo je kraju istražni proces u kojem se ćerka Džeja Ramadanovskog, Ana pojavljuje kao svedok, jer ju je, prema njenim tvrdnjama, nevenačni suprug Adil Maksutović fizički zlostavljao.

Naime, sledeće nedelje tužilac će doneti presudu koja će pokazati da li se protiv pevača otvara sudski proces ili će proći nekažnjeno.

– Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, završilo je istragu u vezi sa Adilom Maksutovićem. U narednim danima trebalo bi da se odluči hoće li se podizati optužnički predlog ili će se odbaciti krivična prijava kao neosnovana. Isto tako, ako se ne uvaži medicinska dokumentacija Ane Ramadovski postoji mogućnost da se ceo proces završi u korist Adila. Međutim, ukoliko se ustanovi da ju je tukao, velike su šanse da će ga tužilaštvo kazniti – priča izvor koji je dobro upućen u ovaj sudski proces. Kako kaže krivični zakon, zakonska norma za zlostavljanje u porodici iznosi do tri godine zatvora.

ana ramadanovski 2015

Podsećanja radi, Ana Ramadanovski pre nešto više od godinu dana, prijavila policijskoj stanici u Borči da je pevač Adil Maksutović fizički zlostavlja. Nakon samo dva meseca saslušan je Anin nevenčani suprug, i tada je negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret, i tvrdio da su te noći imali samo verbalni sukob, ali da nije podizao ruku na nju. Ana je u tužilaštvo donela svu lekarsku dokumentaciju i dala iskaz da je pretrpela fizičko nasilje, kao i to da je imala masnice od udaraca i da se zbog toga otišla na lekarski pregled.

Čitaj još  Legenda sevdaha Muhamed Mujkanović u kritičnom stanju!

izvor: Alo