Slavica Ćukteraš ne želi da joj Tanja Savić bude kuma! (VIDEO)

Folk zvezda je planirala da kuma na njenom venčanju sa Vladom Avramovim bude njena koleginica, ali je naprasno odustala od toga.

Slavica Cukteras

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić bile su najbolje drugarice posle takmičenja „Zvezde Granda“, a zatim su se prekinule svaki kontakt jer je Šapčanka navodno pokazala grudi dečku svoje prijateljice. Sedam godina kasnije njih dve su zakopale ratnu sekiru. Slavica je navela da su “obe odrasle i da više nisu klinke“, pa je pozvala Tanju da bude svedok na njenom venčanju.

– U naletu emocija zbog obnovljenog prijateljstva, Slavica je poželela da joj Tanja bude kuma. Međutim, brzo se predomislila! Samo je prestala da se javlja Tanji – kaže izvor.

Tim povodom pozvali smo Slavicu, međutim ona je bila nedostupna. Kada smo Tanju pitali zašto je Slavica odustala od kumstva, kratko je rekla:

– Ne znam još uvek ništa.

Čak je neizvestan i njihov duet koji su dugo najavljivale.

– Tek kada budemo našle pesmu koja nam se u potpunosti sviđa i kojom smo skroz zadovoljne, ući ćemo u studio – rekla je Tanja.

Slavica Ćukteraš u vezi je sa golmanom Kaljarija Vladom Avramovim. Njihova ljubav se toliko brzo razvijala da su se verili posle samo 15 dana veze. Iako su venčanje planirali u prvoj polovini ove godine, usledio je raskid! Slavica navodno više nije mogla da podnese život na relaciji Italija-Srbija. Ipak, posle samo nekoliko dana, pevačica se pomirila sa golmanom, a venčanje su odložili za sledeću godinu.

Slavica potvrdila prelazak u ‘Siti rekords’

Čitaj još  Farma: Još jedna farmerka kažnjena nominacijom (VIDEO)

Slavica Ćukteraš potvrdila je da je napustila ‘Grand produkciju’ i prešla u ‘Siti rekords’. Ona je u emisiji Stotka rekla da je sazrela i da će u ‘Siti rekordsu’ snimati malo drugačiju muziku.

Slavica Cukteras

– Istina je, prešla sam u ‘Siti rekords’ i srećna sam zbog toga. Biće to totalno drugačiji pravac, ono što se sada sluša i što vole mladi. Sad sam zrelija – rekla je Slavica.

Pevačica je potvrdila i da je ostala u dobrim odnosima sa Sašom Popovićem, direktorom ‘Grand produkcije’.

– Čula sam se sa Sašom Popovićem i u odličnim smo odnosima. On je fantastičan i nema šta da se ljuti – rekla je bivša zvezda ‘Granda’.

Podsetimo, nakon što je pevačici pre godinu dana istekao ugovor sa ‘Grand produkcijom’, Slavica odlučila je da ne nastavi saradnju sa svojom matičnom kućom, već da muzičku karijeru poveri “Siti rekordsu”.

izvor: Blic, Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply