Slađana Milošević: Ne znam ko je Danijela Vranić ali izgleda kao striptizeta!

“Ne znam ko je ona. Ali, ako hoće da bude primećena u striptiz klubu, onda treba tako da se oblači, ali ako hoće da se bavi muzikom, onda bi trebalo da ide u muzičku školu i uči instrumente”, rekla je Slađana o svojoj koleginici Danijeli Vranić.

Sladjana Milosevic

Pevačica i rok legenda sa ovih prostora, Slađana Milošević, našla se u ulozi modnog kritičara i tom prilikom dobro oplela po koleginici Danijeli Vranić, ali nije bila blaga ni prema Ani Nikolić.

Naime, Slađana je najpre ispričala kako su mnoge pevačice “pozajmile” upravo njen koncept i pesme u kojima se pominje “Miki”, a za to je optužila i pevačicu Lepu Brenu. Kako kaže, ipak postoji pevačica koja joj je simpatična.

– Sećam se da je Zorica Brunclik izjavila da sam joj ja idol. To mi je bilo simpatično – rekla je Slađana ekipi emisije “Exkluziv” i pohvalila Zoričinu boju kose za koju kaže da je originalna.

Ana Nikolic

Ipak, za Danijelu Vranić nije imala tako lepe reči.

– Ja ne znam ko je ona. Ali, ako hoće da bude primećena u striptiz klubu, onda treba tako da se oblači, ali ako hoće da se bavi muzikom, onda bi trebalo da ide u muzičku školu i uči instrumente – posavetovala je Slađana svoju mlađu koleginicu.

Čitaj još  Maya Berović se pravda zbog operacija!

Takođe, ni za stajling Ane Nikolić nije imala pohvalne reči, na stranu što ni za nju nije znala ko je u pitanju.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Prva, Kurir