sladjana sa muzem

Slađa Delibašić se razvodi posle 10 meseci braka!

Zgodna denserka razvodi se od svog 15 godina mlađeg supruga Milana Pejovića, s kojim je provela svega deset meseci u braku.

Izgleda da Slađa Delibašić nema sreće sa muškarcima. Nakon neuspelog braka sa Đoletom Đoganijem, pevačica se razvodi od 15 godina mlađeg Milana Pejovića – posle samo devet meseci braka!

– Brak između Slađe i Milana već neko vreme je u krizi, a poslednja dva meseca oni više i ne žive zajedno. On je odlučio da je ostavi kada je video da je denserka preokupirana obavezama oko svoje dece i unuke, koje ni za šta na svetu ne želi da zapostavi. Iako je par planirao potomstvo, Slađa je zbog sve češćih nesuglasica u poslednje vreme za to izgubila volju. Onda je Milan odlučio da nastavi sa svojim životom, a pevačica je to prihvatila – otkriva izvor blizak Slađinom mužu.

sladja delibasic sa muzem

Ova saznanja potvrdili su i u jednom restoranu, gde su njih dvoje često svraćali, a koji je Delibašićeva poslednji put kad je bila napustila u suzama.

– Dolazi su ovde u kafić, ali poslednji put su bili toliko glasni da je Slađa u jednom trenutku ustala i u suzama istrčala. On je odmah krenuo za njom i tada smo shvatili da nešto ne funkcioniše – priča žena koja je prisustvovala njihovoj svađi.

Čitaj još  Posle Parova počinje novi rijaliti na Hepi televiziji!

Pevačica ipak nije htela da potvrdi, ali ni da demantuje ovu vest.

– Molim vas pustite me na miru, to je samo moja stvar. Ne mogu da polažem račune drugima. To da li mi je uspeo brak ili ne samo je moja stvar. Poslednjih dana sam preokupirana obavezama zbog nove pesme, nastupa i treninga, kao i obavezama u kući – navela je Slađa.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply