sladja allegro ponovo izgubila bebu

Slađa Allegro ponovo izgubila bebu

Ovo saznanje potpuno je dotuklo pevačicu, koja nije bila raspoložena za davanje izjava, ali je blizak izvor otkrio, da je ovo bio veliki udarac za nju.

Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Allegro ponovo preživljava pravu dramu. Samo nekoliko dana nakon što je saopštila radosne vesti, izgubila bebu po drugi put.

Iako se veoma radovala što je ponovo ostala u drugom stanju, Slađa je posle samo nekoliko nedelja izgubila bebu po drugi put. Ovo saznanje potpuno je dotuklo pevačicu, koja nije bila raspoložena za davanje izjava, ali je izvor blizak Slađi otkrio, da je ovo bio veliki udarac za nju.

– Slađa je bila presrećna kada je saznala da je u drugom stanju. Kako je i prošle godine u ovo vreme izgubila bebu, ona je zaista vodila računa da ovog puta sve bude kako treba. O svom drugom stanju nije želela da priča u javnosti, samo je potvrdila informaciju i rekla da će otkazati sve nastupe, jer je želela da se posveti sebi. Ipak, nekoliko dana kasnije saznala je da je izgubila bebu. Ova vest ju je baš slomila, nekoliko dana je ležala kod kuće, a uz nju je sve vreme suprug Zoran, porodica i najbliži prijatelji – rekao je za izvor blizak pevačici.

– Ona je zaista jaka i veruje da će brzo sve ovo preboleti i okrenuti se drugim stvarima. Mnogo joj znači podrška svih ljudi, ali sada želi da se malo odmori od svega, te ne zna kada će se vratiti svakodnevnim obavezama – kaže dobro obavešten izvor.
Kako bismo potvrdili ovu tužnu vest, kontaktirali smo sa Slađom, koja nije bila u mogućnosti da razgovara, ali nam je u SMS-u potvrdila da je izgubila bebu.

– Jeste, istina je, ako mislite na ponovni spontani. Samo vas zaista molim za razumevanje, ovog puta neću davati nikakve dalje informacije. Hvala unapred – poručila je Slađa.

Čitaj još  Farma: Ponovo četvoro farmera nominovano za izbacivanje!

Podsećanja radi, Slađa je prošle godine ostala u drugom stanju i nakon dva meseca izgubila bebu, što ju je veoma pogodilo.

– Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: “Sada ću da se obesim i doviđenja”. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete – izjavila je tada pevačica.

Ona i njen suprug su u januaru ove godine stali na ludi kamen, a od proširenja porodice neće odustati.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Facebook komentari

Leave a Reply