sinan sakic ljut na karleusu

Sinan Sakić oštro opleo po koleginici

“Legao sam u avion da spavam, vraćao sam se sa jedne tezge i bio sam umoran. Tek što me uhvatio san, osetio sam da me je neko uhvatio za ruku”, otkrio je folk pevač.

Folk pevač Sinan Sakić samo je jedan u nizu pevača kojima se Jelena Karleuša nikada nije zahvalila što su joj pritekli u pomoć. Pevač otkriva da je „malu od skandala“ spasao batina od četvorice momaka u avionu i ističe da ga vređa što ga ona posle svega zove džiberom i seljoberom.

Budući da je Jelena više puta kritikovala takmičare „Zvezda Granda“ da ne treba da izvode pesme ovog narodnog pevača i “Južnog vetra” jer ih ona ne oseća najbolje i ne razume ih.

– Zašto onda ona peva moje pesme?! To je baš bezveze što priča. Mi smo bili stvarno dobri, ja sam nju i branio. Kad god ju je neko napao, ja sam je branio. Kad god smo se našli, ja sam je pozdravio i zato me je povrediolo kada sam čuo da pljuje po meni – iskreno kaže Sinan i otkriva kako je spasao život Karleuši, a ona mu vraća ovako.

– Sve se odigralo brzo. Legao sam u avion da spavam, vraćao sam se sa jedne tezge i bio sam umoran. Tek što me uhvatio san, osetio sam da me je neko uhvatio za ruku. Tada sam video da njih četvorica lupaju tamo i galame na nju. Govore joj kako hoće ovo, hoće ono. Vidim koliko je sati i priđem tim momcima i kažem im: „Ej, momci, bre, dajte, ostavite je na miru, to je žena. Šta vi imate s njom?“. Oni me pogledaju i kažu „Pa ona ne može pet života da živi“. Ja počnem da vičem: „Stanite. Ostavite ženu na miru. Je l‘ hoćete da siđemo sada dole i da nas sačeka policija, pa da pitaju šta smo radili u avionu?! Sedite, bre, tu i smirite se“ – prepričava Sinan neprijatnu situaciju.
– Onda sam prišao njoj i rekao joj: „Sestro, eto, a tvoj brat je onda seljober i džiber?“. Ona je počela da se pravda; „Pa nisam ja mislila na tebe“, kaže, a ja je pitam: „Pa kako nisi mislila, kad si govorila za ‚Južni vetar‘?“. Pokušava ona da se izvuče, kao: „Pa to je prošla muzika“, a ja se mislim kako, bre, prošla muzika, mi smo doneli revoluciju u zemlju, kao „Bitlsi“ što su doneli u Engleskoj. Preokrenuli smo kompletnu vrstu muzike – tvrdi Sinan, nakon čega je rešio da popusti i jednostavno sleže ramenima.

Čitaj još  Katarina Grujić preterala sa dekolteom?! (FOTO)

– Na kraju sam joj rekao: „Sestro, nema veze, neka si“, a ona meni: „Nisam, nisam mislila na tebe“. To me je uvredilo jer nema veze da li je mislila na mene ili na nekog drugog, sve nas je stavila u isti koš. Ona mi se posle pravda kako peva moje pesme na nastupima, ali ja ne znam šta je s njom. Sve vreme razmišljam šta je toj ženi da tako vređa koga stigne – završava Sinan, koji ne krije da ga je Karleuša povredila iako joj on nikada nije dao povod, već da je pevačica čak želela da snimi duet s njim.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK