Sin Suzane Perović: Mama plače, a meni je opušteno!

Sin voditeljke i estradnog menadžera, Suzane i Vlade Perović, juče se ponovo našao pred licem pravde zbog ometanja javnog reda i mira, ali je suđenje odloženo za septembar. Nikola (27) u međuvremenu je odležao zatvorsku kaznu zbog pljačkanja pumpi, i to u vreme dok je Suzana bila u rijalitiju „Farma“.

Suzanin sin

Nikola se juče nešto pre osam sati ujutru pojavio pred Palatom pravde, kao i četvorica njegovih saučesnika, gde nam je ispričao šta se zapravo desilo u tom incidentu pre skoro 10 godina.

– Slavio sam rođendan sa drugarima u Tašmajdanskom parku i tu smo malo više popili, jer smo bili klinci. Policajac je u tom trenutku prišao da nas opomene i ja sam mu tako pijan skinuo šapku sa glave i krenuo da trčim po parku. Onda je on pozvao pojačanje i došlo je njih desetorica, gde su nas tukli i poslali u stanicu. Pala je tužba da sam ga napao, ali mi je ostala ova za ometanje javnog reda i mira – ističe Nikola, koji je došao bez advokata.

Na pitanje gde je Suzana i zašto nije došla da ga podrži, kaže:

– Mama je kući, plače. Ona sve ovo shvata katastrofalno, a meni je opušteno. Čak ni u zatvoru nije bilo strašno. Dugo traje ovo suđenje, pa se navikla, ali kada su mediji počeli da se interesuju, stalno paniči i plače – otkriva Perović junior, koji je i boravak u zatvoru shvatio manje tragično od Suzane.

Sin Suzane Perovic

– Došao sam iz Nemačke na dan kada je trebalo da uđe u karantin pred „Farmu“ i, pošto sam bio na poternici, sačekali su me policajci i istog trenutka stavili u pritvor. Sve vreme dok je bila u rijalitiju nije znala šta se dalje dogodilo, dok joj Nada Topčagić nije rekla šifrovanu poruku „sin ti se vratio iz inostranstva“, što je značilo da sam na slobodi – objašnjava Nikola, koji sada radi u građevinskoj firmi sa ocem i očekuje da se neće vraćati u zatvor. S obzirom na to da slučaj zastareva u novembru, velike su šanse da mu se posreći.

Čitaj još  Mina Kostić progovorila o vezi sa Jocom Stefanovićem!

Vlada je trebalo da me “propusti kroz šake” ranije

Nikola kaže da iako ima 27 godina oseća se i ponaša kao da mu je 16. Na našu konstataciju da će ga proći budalaštine koje pravi kada ga otac Vlada propusti kroz šake, Nikola kroz osmeh kaže:

– E, pa sada mu je kasno. Nije me tukao kada je trebalo sada mu nema nazad. Ma to sam sve radio kao klinac, mladost – ludost, samo što, evo, do sada mi se sudi. Videćemo šta će biti.

izvor: Alo