snezana djurisic pobeda

Sin Snežane Đurišić pretukao sopstvenu ženu!

Svaki put je mislila da će proći i da će se on promeniti, međutim, samo je bilo gore. Prvi put ga je prijavila pre dve godine i oprostila mu, ali prošle godine ga je definitivno napustila.

Marko Gvozdenović, sin poznate pevačice Snežane Đurišić, poslednjih godina u nekoliko navrata fizički je nasrtao na suprugu Đ. G., o čemu svedoče policijski zapisnici sa lica mesta. Naime, kako dnevni list ekskluzivno saznaje, Marko je prvi put tukao ženu u septembru 2013. godine, a drugi put u aprilu 2014. godine, i tada su organi reda dolazili zbog prijave nasilja u porodici.

– Poslednjih nekoliko godina po Jajincima, gde su svi zajedno živeli sa Snežanom, kruži priča da Marko fizički nasrće na ženu, a komšiluk kaže da nikada to javno nisu priznali i da se uvek prave kao da je u njihovoj familiji sve u redu. Dvaput sam videla policiju da dolazi na vrata njihove kuće i znam da su policajci tada napravili zapisnik o svemu što se desilo – priča izvor koji je dobro upućen u celu situaciju u porodici poznate pevačice, i dodaje da je njena snaja prvih nekoliko godina trpela psihičko zlostavljanje od Marka, ali je kasnije napustila njihovu kuću.

snezanin sin sa porodicom

– Svaki put je mislila da će proći i da će se on promeniti, međutim, samo je bilo gore. Prvi put ga je prijavila pre dve godine i oprostila mu, ali prošle godine ga je definitivno napustila. Snežana je pokušala da smiri celu situaciju, ali joj nije uspelo. Šta da vam kažem, sito i rešeto je ona prošla sa Markom – kaže izvor, i dodaje da je Đ. G. sada zaposlena u dečjoj klinici.

Iako verujemo da je ovo neprijatna tema za nju, pozvali smo Snežanu kako bismo dobili od nje komentar na ovu priču.

Čitaj još  Jadranka Barjaktarović ponovo prozvala koleginice

– Ne želim da komentarišem, ostavite moju decu na miru – rekla je pevačica i navela da su zajedno bili na koncertu, a svi prisutni imali su prilike tada da vide samo Snežaninu ćerku Maju, koja živi u Njujorku.

Ležao u zatvoru zbog smrti bivše devojke

Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, bio je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je 1. aprila 2001. godine, vozeći velikom brzinom i sa nedozvoljenom dozom alkohola u krvi, na Bulevaru mira na Dedinju, sleteo s puta i udario u banderu. Time je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Jelena Paunović, ćerka poznatog harmonikaša Miodraga Mikija Paunovića, koja je sedela na mestu suvozača, a i on je jedva preživeo.

snezana sa porodicom

– Marko je bio veoma aktivan i nemiran kao dete i mnogo smo pažnje morali da mu posvećujemo. Mislila sam da držim sve konce u svojim rukama kada je o njegovom vaspitanju reč, ali očigledno da u tome nisam u potpunosti uspela. Taj događaj mi je izuzetno teško pao, ali me je i očvrsnuo, mada znam da će me pratiti dok sam živa – pričala je tada Snežana.

izvor: Alo