veljko sijan i veljko raznatovic

Sin folk pevačice brutalno pretučen u Budvi!

Šijan i njegovi pijatelji su se tokom noći previše opustili i u jednom trenutku ponašanjem počeli da provociraju mladiće iz susednog separea.

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, izvukao je deblji kraj kada ga je u popularnom budvanskom lokalu nekoliko puta udario meštanin sa kojim se prethodno verbalno sukobio.

Sin Mirka Šijana i Goce Božinovske izašao je sa dugogodišnjim prijateljem Veljkom Ražnatovićem. Oni su sa drugovima i devojkama zakupili separe u noćnom klubu, nedaleko od stola za kojim je bila grupa lokalnih momaka.

Prema rečima očevidaca, Šijan i njegovi pijatelji su se tokom noći previše opustili i u jednom trenutku ponašanjem počeli da provociraju mladiće iz susednog separea. Isti izvor tvrdi da su Budvani, inače redovni gosti tog lokala, u nekoliko navrata upozoravali Šijana i Ražnatovića da se lepo ponašaju i prestanu sa provokacijama.

Navodno, Mirko se nije obazirao na upozorenja, pa se jedan od Budvana fizički obračunao sa Šijanom.

– Uleteo je u njihov separe i nekoliko puta udario Šijana – rekao je izvor.

Čitaj još  Jelena Kostov pokazala obline u bikiniju! (FOTO)

Prema njegovim rečima, nastala je opšta pometnja i dve grupe muškaraca krenule su u međusobni obračun. Reagovalo je obezbeđenje i sprečilo teži incident, a slučaj je prijavljen policiji.

izvor: Vijesti

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply