severina domaci film

Severina umesto Seke Aleksić u domaćem filmu!

Lik koji će da tumači možda čak i više leži njoj nego Seki. Snimanje počinje na jesen, a ne sumnjam da će se ona do tada spremiti i oduševiti i profesionalne glumce.

Seka Aleksić i Severina Vučković danima su bile u centru pažnje povodom snimanja filma „Milioner u telu siromaha“, autora Envera Puške, a glavnu ulogu je na kraju ipak dobila hrvatska pevačica.

Kako dnevni list saznaje, Aleksićeva je zbog previše obaveza odbila da zaigra u filmu, dok se Vučkovićevoj i te kako svideo ovaj poziv.

seka aleksic selfi

– Severina je dobila scenario i veoma joj se dopao. Ona je talentovana i ima smisla za glumu. Lik koji će da tumači možda čak i više leži njoj nego Seki. Snimanje počinje na jesen, a ne sumnjam da će se ona do tada spremiti i oduševiti i profesionalne glumce, kao i publiku – priča izvor blizak pevačici.

– Vidite, scenario je poslat i Seki i Severini, ja sam rekao da u toj ulozi nekako više vidim Severinu i ne smem da komentarišem dok ne počne snimanje. Mogu da vam otkrijem da sam vrlo zadovoljan, nadam se da će se film dopasti publici, a što se ekipe glumaca tiče, moje želje su zadovoljene – rekao je Puška i indirektno potvrdio da je Seku zamenila Seve.

Čitaj još  Intervju Džidža: Tata mi je odmogao u 'Zvezdama Granda'!

izvor: Alo