Severina u vezi sa Šukerom?!

Vučkovićeva, kako se sve češće može čuti po zagrebačkim kuloarima, uživa u ljubavi s prvim čovekom FS Hrvatske.

Severina i Davor Suker

Severina Vučković nakon što je završila ljubavnu priču s „kraljem bakra“ Milanom Popovićem, a onda i s „kraljem mleka“ Lukom Rajićem, kako bruje hrvatski estradni kuloari, započela je vezu s fudbalskom zvezdom Davorom Šukerom.

Četrdesetdvogodišnja pevačica nedavno je, baš na poziv predsednika Fudbalskog saveza Hrvatske, otišla u Brazil na Svetsko prvenstvo.

Čim je objavljeno da s „kockastima“ ide na značajno takmičenje, šuškanja o njenoj vezi s nekadašnjim reprezentativcem najpre Jugoslavije, a onda i „lijepe njihove“ još više su podgrejana. U Hrvatskoj se sve češće može čuti da je Seve smuvala četiri godine starijeg Šukera pre tri meseca, ali da je obostrana želja da u javnosti kriju svoju vezu. Zašto, to samo oni znaju.

Iako ćute o svojim emocijama, to ne sprečava poznavaoce života tamošnjih poznatih ličnosti da danima pričaju o ovom atraktivnom paru. Mnogi su uvereni u to da je Severina pala na Šukera jer neodoljivo podseća na Milana Lučića, hercegovačkog tajkuna s kojim se snimala tokom seksa na jahti, a posle je taj snimak osvanuo u javnosti.

Inače, Šuker je, objavili su zagrebački mediji, sredio da Seve i njen menadžer Tomislav Petrović na mečevima Hrvatske sede s njim u loži.

Putovali istim čarterom

Pre polaska u Sao Paulo, i to čarter letom kojim je u Brazil otišla hrvatska reprezentacija sa Šukerom na čelu, Vučkovićeva je u jednoj emisiji istakla da je s nekadašnjom fudbalskom zvezdom dugogodišnji prijatelj.

– Davoru čestitam Uskrse i Božiće. On je skroman i drag i počašćena sam što smo ostali godinama bliski. Čim smo se upoznali, Šuker mi je dao predivan kompliment, koji sad ne mogu prepričati jer mi je neprijatno – hvalila je pevačica „prijatelja“ koji je 1998. godine osvojio Zlatnu kopačku.

Čitaj još  Jelena Jovanović bila zarobljena u snegu!

Baš te godine njih dvoje su se i upoznali. Šuker je s hrvatskom reprezentacijom osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Francuskoj, kada je proglašen za najboljeg igrača na svetu, a Seve im je pevala na dočeku. Njena pesma „Devojka sa sela“ bila je himna reprezentacije. Iako su od tada u dobrim odnosima, njihova ljubav je planula tek u martu ove godine.

Zavodnik

Davor Šuker važi za velikog zavodnika. Dok je igrao u Španiji, bio je u ozbiljnoj vezi s tamošnjom glumačkom zvezdom Anom Obregon. S njom je bio najbliže ženidbi. Slab je i na manekenke, bio je u ljubavi s nekadašnjom mis Hrvatske Majom Cvetković, a pre nje s manekenkom iz Splita Draganom Radošević. Smuvao je i Kristinu Bradač Smoje, kao i teniserku Ivu Majoli. Dosad se nije ženio.

izvor: Kurir