Severina tražila 8.000 evra da bi se pojavila na dodeli Oskara?!

Pevačica Severina Vučković navodno je tražila novac kako bi prisustvovala na manifestaciji dodele crnogorskog Oskara, prenose beogradski mediji.

Severina

Kako kaže Aleksandar Damjanović, predsedink Crnogorske kulturne mreže, hrvatska muzička zvezda je zahtevala honorar kako bi primila nagradu i otpevala jednu pesmu.

– Severina je tražila novac da dođe. Dogovorili smo se s njenim menadžerom Tomislavom Petrovićem. On je potvrdio dolazak, ali nam je tražio finansijsku nadoknadu. Mi smo odbili takvu ponudu jer nije uobičajena procedura da plaćamo da bi se neko pojavio na dodeli Oskara – rekao je Damjanović.

S druge strane, kako tvrdi ekipa emisije “Glamur”, Severina je navodno tražila svotu od 8.000 evra. Kako televizija “Hepi” saznaje, Vučkovićeva je zahtevala je 2.500 evra od organizatora, da sa njom dođe deset članova njene ekipe, za koje treba obezbediti smeštaj u luksuznom hotelu (3.000 evra), kao i povratnu avionsku kartu Zagreb – Budva (2500 evra).

Čitaj još  Bahati Adil zvao novinare pa ih kulirao na promociji!

– Za sebe je tražila predsednički aprtman u hotelu “Splendid”. Pokazala je da ne poštuje crnogorski narod i svoju publiku. A, u Crnoj Gori je često nastupala i odlično zarađivala. – rekli su organizatori ekipi “Glamura” televizije “Hepi”.

izvor: Telegraf