severina i igor kojic

Severina odlepila za Kebinim sinom Igorom, pala i veridba!

Vučkovićeva će na zabavu u Zagrebu pozvati dvesta gostiju i tada će se prvi put u javnosti pojaviti ruku pod ruku sa sinom Dragana Kojića Kebe.

Severina Vučković priprema veliku žurku, na kojoj će rodbini i prijateljima predstaviti svog petnaest godina mlađeg dečka Igora Kojića, sina folk pevača Dragana Kojića Kebe.

Regionalna pop zvezda upriličiće u maju u Zagrebu proslavu za dvesta zvanica i tada će ozvaničiti vezu s Kebinim naslednikom, ali će i sa svima njima proslaviti 43. rođendan, koji je bio 21. aprila.

– Severina u maju ima nekoliko slobodnih dana, pa se dosetila da tada napravi feštu, na kojoj će se prvi put pred ljudima pojaviti ruku pod ruku s Igorom. Njeni prijatelji ga još nisu upoznali iako je nekoliko puta boravio u Hrvatskoj. Videli su ga samo Severinini najbliži članovi porodice. Oni su se dobro krili, ali sada kad su shvatili da su njihove emocije jake, obelodanili su vezu. Severina je toliko zaljubljena da je ne zanimaju nikakvi komentari ni reagovanja na njenu novu vezu s petnaest godina mlađim muškarcem – govori izvor blizak pevačici.

severina zaljubljena

Severinini najbliži saradnici i prijatelji nisu iznenađeni njenim izborom partnera budući da se i ranije zabavljala sa znatno mlađim momcima koji nemaju milione na svom bankovnom računu. To je bio slučaj sa sedam godina mlađim Matom Čuljkom, koji je u vreme zabavljanja sa Severinom radio za platu od 790 evra. Bila je i s konobarom Slavkom Šainovićem, koji je u ljubavi s njom otvorio teretanu.

Kako hrvatski mediji spekulišu, Igor je zaprosio Severinu u nedelju uveče u Zagrebu, a pojedinci tvrde da su svadbu zakazali za septembar.

Severina odlepila za Kebinim sinom

Pop zvezda Severina Vučković je u ekskluzivnom intervjuu magazinu Stori obelodanila da je ponovo zaljubljena. I to u Igora Kojića, sina folk pevača Dragana Kojića Kebe.

Čitaj još  Katarina Ostojić Kaja bez trunke šminke! (FOTO)

Ova vest je iznenadila mnoge jer skoro niko nije znao da je najseksepilniju ženu na Balkanu osvojio 15 godina mlađi bivši golman, a sada fudbalski menadžer. Pevačica i Kebin naslednik upoznali su se posle njenog koncerta u Sava centru u Beogradu i dva meseca su uspešno krili da ih vežu emocije. Kad je Seve shvatila da je, kako kaže, u Igora zaljubljena do ušiju, rešila je da obelodani da je zavolela Kojića.

keba sa sinom

– Ko kaže da nemam sreće u ljubavi? Nesreća je kad uopšte ne možete da se zaljubite i date sebe, a ja ne spadam u takve. Moja je sreća što nikad nisam htela da vodim isprazan život i lažem sebe ili, iskrenije, nisam se predugo lagala. Moje srce je puno ljubavi i ne tražim sreću van sebe – izjavila je Severina.

Na pitanje da li joj nedostaje osećaj zaljubljenosti, odgovorila je:

– Ne nedostaje. Zaljubljena sam do ušiju. Zove se Igor i volim ga najviše na svetu!

izvor: Kurir, Story