severina selfi

Severina: Jedva čekam koncert u Sava centru!

“Ako nisam pripremljena zadnjih 30 godina, neću biti nikad. U nekim pesmama ću biti sama na bini, što mi nije nepoznato”, kaže pevačica.

Severina Vučković sprema veliki beogradski koncert u Save Centru, pa je otkrila i da će na bini često biti sama, što je podsetilo na početak svoje karijere.

– Ako nisam pripremljena zadnjih 30 godina, neću biti nikad. U nekim pesmama ću biti sama na bini, što mi nije nepoznato. Kada sam tek počinjala bila sam sama sa klavijaturistom i išla po raznim mestima, presvlačila se po raznim garderobama – rekla je pevačica.

Ona sa nestrpljenjem čeka svoj koncert, a kako kaže, prostorija u kom će se koncert održati za nju ima posebnu draž.

– Sa nestrpljenjem čekam taj Sava Centar. Do sada sam bila samo gostujući pevač, ali nikada tu nisam imala svoj koncert. Neću imati veliku produkciju, proširen moj bend, ali će repertoar biti drugačiji nego što se moglo čuti u Areni. Biće intimnije, drugačije, jedva čekam taj Sava Centar – rekla je Severina u emisiji “Exkluziv”.

Čitaj još  Vesna Rivas postala vidovnjak!

Podsetimo, Severina je nedavno odmarala sa sinom u Austriji gde je on naučio da skija, a kako li će reagovati na to što joj je bivši muž novi komšija, sačekaćemo da čujemo.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply