severina sa sinom

Severina i Milan odvojeno slave sinu rođendan!

Jedini ko ni ove godine neće biti pozvan na rođendansku žurku malog Aleksandra je njegov otac Milan Popović, koji će dan kasnije u Beogradu proslaviti rođenje svog naslednika.

Severina Vučković organizovaće sinu Aleksandru veliku rođendansku proslavu u jednoj igraonici u Zagrebu, gde će se okupiti brojni prijatelji, ali i njegovi drugari. Ni ove godine na proslavi neće biti prisutan Aleksandrov otac Milan Popović, koji će sinovljev rođendan proslaviti dan kasnije u Beogradu.

– Seve je rezervisala jednu igraonicu u kojoj će se okupiti njena rodbina i prijatelji, ali i drugari malog Aleksandra. Ona insistira da sve bude organizovano po želji i ukusu mališana, pa će tako ceo prostor biti u znaku njegovih omiljenih crtanih junaka, dok će decu zabavljati klovnovi i dečiji animatori – govori dobro obavešten izvor, i dodaje:

severina sa sinom i kumom

– Jedini ko ni ove godine neće biti pozvan na rođendansku žurku malog Aleksandra je njegov otac Milan Popović, koji će dan kasnije u Beogradu proslaviti rođenje svog naslednika. On će u svom kafiću u Beogradu organizovati ručak, kojem će prisustvovati njegovi prijatelji. Pošto Aleksandar nema drugare u Beogradu, na rođendan će doći deca njegovih prijatelja – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, dok Milan i sin budu slavili rođendan, Severina će obavljati poslednje pripreme pred koncert, koji će nekoliko dana kasnije održati u Centru „Sava“. Tom koncertu prisustvovaće i njen i Milanov sin, kome će kao iznenađenje prirediti grupu „Miligram“, uz koju se mali Aleksandar najviše veseli. Pevačica i njen naslednik će se u Beogradu zadržati sedam dana, a sa njima dolazi i dečakova dadilja, kao i ceo tim saradnika.

Čitaj još  Nikolija: Otkad sam zatrudnela imam duplo više nastupa!

Pokušali smo sa kontaktiramo sa Severinom ovim povodom, ali nismo uspeli da dobijemo njen koemntar.

milan popovic sa sinom

I prošle godine slavili dva puta!

Aleksandrov drugi rođendan Seve je obeležila u igraonici, dok je Milan žurku za svog jedinca priredio u hotelskoj sobi, gde je doneo brojne igračke. Kako su Milan i Seve u veoma zategnutim odnosima, nije ni čudo što nisu uspeli da se dogovore oko proslave rođendana, iako sreća njihovog sina uvek treba da im bude iznad svega.

izvor: Alo