severina sa sinom

Severina i Milan odvojeno slave sinu rođendan!

Jedini ko ni ove godine neće biti pozvan na rođendansku žurku malog Aleksandra je njegov otac Milan Popović, koji će dan kasnije u Beogradu proslaviti rođenje svog naslednika.

Severina Vučković organizovaće sinu Aleksandru veliku rođendansku proslavu u jednoj igraonici u Zagrebu, gde će se okupiti brojni prijatelji, ali i njegovi drugari. Ni ove godine na proslavi neće biti prisutan Aleksandrov otac Milan Popović, koji će sinovljev rođendan proslaviti dan kasnije u Beogradu.

– Seve je rezervisala jednu igraonicu u kojoj će se okupiti njena rodbina i prijatelji, ali i drugari malog Aleksandra. Ona insistira da sve bude organizovano po želji i ukusu mališana, pa će tako ceo prostor biti u znaku njegovih omiljenih crtanih junaka, dok će decu zabavljati klovnovi i dečiji animatori – govori dobro obavešten izvor, i dodaje:

severina sa sinom i kumom

– Jedini ko ni ove godine neće biti pozvan na rođendansku žurku malog Aleksandra je njegov otac Milan Popović, koji će dan kasnije u Beogradu proslaviti rođenje svog naslednika. On će u svom kafiću u Beogradu organizovati ručak, kojem će prisustvovati njegovi prijatelji. Pošto Aleksandar nema drugare u Beogradu, na rođendan će doći deca njegovih prijatelja – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, dok Milan i sin budu slavili rođendan, Severina će obavljati poslednje pripreme pred koncert, koji će nekoliko dana kasnije održati u Centru „Sava“. Tom koncertu prisustvovaće i njen i Milanov sin, kome će kao iznenađenje prirediti grupu „Miligram“, uz koju se mali Aleksandar najviše veseli. Pevačica i njen naslednik će se u Beogradu zadržati sedam dana, a sa njima dolazi i dečakova dadilja, kao i ceo tim saradnika.

Čitaj još  Milica Todorović više ne krije ljubav sa oženjenim dečkom!

Pokušali smo sa kontaktiramo sa Severinom ovim povodom, ali nismo uspeli da dobijemo njen koemntar.

milan popovic sa sinom

I prošle godine slavili dva puta!

Aleksandrov drugi rođendan Seve je obeležila u igraonici, dok je Milan žurku za svog jedinca priredio u hotelskoj sobi, gde je doneo brojne igračke. Kako su Milan i Seve u veoma zategnutim odnosima, nije ni čudo što nisu uspeli da se dogovore oko proslave rođendana, iako sreća njihovog sina uvek treba da im bude iznad svega.

izvor: Alo