severina

Severina: Da nisam Severina, bila bih Sandra Afrika!

Na pitanje Ognjena Amidžića koja pevačica bi volela da bude da nije to što jeste, Seve je kao iz topa odgovorila – Sandra Afrika.

Severina Vučković je otvoreno i bez ikakvog ustručavanja priznala da bi volela da bude Sandra Afrika, na koju se ugledala prilikom snimanja spota za pesmu “Uno momento“, koju je otpevala sa “Ministarkama“.

Seve je gostujući u emisiji “Amidži šou“ na Ognjenovo pitanje koja pevačica bi volela da bude da nije Severina kao iz topa odgovorila:

Severina Ami G

– Bila bih Sandra Afrika. Poslednjim spotom dala sam joj omaž i mnogo mi se sviđa – rekla je Severina, dok je Ognjen bio poprilično iznenađen odgovorom.

Tokom emisije, Vučkovićeva je otvorila dušu i požalila se da uvek biva prevarena od strane muškaraca jer ne zna da proceni kada lažu.

– Ja sam iskrena osoba, ne znam da lažem i uvek sam ista. Ne znam da procenim kada muškarci lažu, pa zbog toga uglavnom bivam izigrana – požalila se Seve i dodala da najviše uživa u igranju sa sinom.

Čitaj još  Marku Bulatu pukle pantalone u Areni! (VIDEO)

Severina i Ognjen

– Uloga majke mi je najvažnija i skroz me ispunjava. Uživam dok se igram sa Aleksandrom i on je najveća energija koja me pokreće – istakla je pevačica.

Zanimljivo je dodati da je Seve nacionale duže od tri sata sedela u hladnom studiju u haljini bez rukava, pa su se prisutni u studiju šalili da će biti modra ako ne bude slušala Ognjena i davala zanimljive odgovore.

izvor: Alo