Sergej Ćetković predstavio pesmu za Evroviziju (VIDEO)

Crnogorski pevač Sergej Ćetković, predstavio je spot i pesmu sa kojom će predstaviti publici na “Evrosongu”.

Sergej Cetkovic

“Moj svijet” je ime pesme, kojom će Ćetković pokušati da ostvari prvo prolaz u finale, a zatim pokušati i da osvoji takmičenje “Evrosong”, koje će se ove godine održavati u Danskoj.

Autor muzike za ovu kompoziciju je Sergej Ćetković, dok su pored njega tekst za ovo delo pisale Emina Jahović Sandal i Biljana Marković koja je prevela pesmu na engleski jezik.

– Ova pesma je plod višemesečnog rada mene i mog tima. Moji producenti i ja smo odlučili da treba da ostanem dosledan sebi, da zadržim svoj lični pečat, ali u malo drugačijem pakovanju, prilagođenom propozicijaa i karakteru “Evrosonga” – kazao je Ćetković.

On je dodao da je snimanja spota trajalo punih pet dana na lokacijama Žabljaka, Ulcinja, Skadarskog jezera i Bara, te da se nada da će gledaoci širom Evrope prepoznati njegovu iskrenu emociju i uživati u njegovoj pesmi.

Ono što pevaču ne ide na ruku je to, što u polufinalnoj noći neće moći da računa na glasove bivših Jugoslovenskih zemalja, s obzirom da se Makedonija i Hrvatska nastupaju u drugoj polufinalnoj noći. Međutim, on je kazao da mu to ne smeta, i da se nada prolasku u finale takmičenja.

Čitaj još  Saška Karan polila voditelja usred emisije! (VIDEO)

izvor: Kurir

Pesmu mozete preuzeti u sekciji NOVO na www.FOLKOTEKA.com

Tekst pesme mozete pronaci OVDE