sergej cetkovic

Sergej Ćetković otkrio deo nove pesme (VIDEO)

Popularni pevač uskoro proomoviše novi singl “Zar je kraj” i priprema se za koncerte u Beogradu i Novom Sadu.

Regionalni kantautor Sergej Ćetković ubrzano privodi kraju svoj novi singl “Zar je kraj”, koji će biti premijerno objavljen u subotu 1. novembra. Ovo je praktično četvrta pesma koja je skinuta sa novog šestog CD, koji će se pojaviti sledeće godine. Takođe, ekranizacija pesme je gotova i fanovi ovog poznatog muzičara imaće prilike u subotu da uživaju u zanosnim kadrovima koji prate emociju ove pesme kojoj se predviđa, barem po reakciji malobrojnih fanova koji su čuli pesmu u radnoj verziji, da će biti veliki hit.

Pored aktivnosti koje ima oko nove pesme, Sergej se priprema da krajem novembra održi intimnije koncerte u Beogradu (Sava Centar 28.11.2014.) i Novom Sadu (Srpsko narodno pozorište 5. decembar) za sve one koje vole njegove kompozicije.

– Sergej se posle šest godina vraća u Sava Centar, a posle dve godine u Srpsko narodno pozorište. Ovih dana traju velike pripreme oko pomenutih koncerata, jer je poznato da Sergej veoma vodi računa o svima koji poštuju i vole njegov rad i želi da se na pravi način predstavi beogradskoj i novosadskoj publici – rekao je Dragan Popović, producent poznatog muzičara.

Čitaj još  Parovi: Tijana Ružici: Kurvetino, morala si da odradiš spot! (VIDEO)

Inače, ulaznice za predstojeće koncerte, kako u Beogradu, tako i u Novom Sadu, mogu se kupiti na njihovim blagajnama i na svim prodajnim mestima Eventima. Nezvanično je potvrđeno, s obzirom na veliko interesovanje koje vlada za najavljene koncerte, da će uskoro biti otvorena prodaja i za još jedan koncert i u Beogradu (29.novembar) i u Novom Sadu (6. decembar).

Poslušajte deo pesme “Zar je kraj”:

izvor: Story