Sergej Ćetković oterao Danijela Alibabića sa nastupa!

“Dobio sam poziv iz organizacije dva dana pred 8. mart gde su me obavestili da ih je Sergej uslovio i da ne želi da nastupa sa mnom”, rekao je Danijel.

Sergej i Danijel

Poznati crnogorski zavodnik Sergej Ćetković, navodno je odbio da održi osmomartovski nastup u prestižnum hotelu “Splendid” kada je saznao da će sa njim nastupiti njegov mlađi kolega i učesnik “Farme” Danijel Alibabić.

Naime, Sergej navodno nije želeo da na binu stane sa zemljakom iz Podgorice, jer bi to izazvalo veliku pažnju medija, te bi se koncert pretvorio u medijsku gungulu zbog razvoda bivšeg farmera. Zbog toga je ucenio organizatore da neće nastupiti ukoliko i Alibabić bude pevao.

– Obojica su popularni na Crnogorskom primorju i zbog toga je trebalo da zajedno rade na Dan žena. Sergej zato što je miljenik dama, a Danijel zato da bi posle njegovih balada podigao atmosferu na vrhunski nivo onako kako samo on ume. Ipak, Ćetković se pobunio i ucenio organizatore da neće nastupiti ako bude pevao i Alibabić! Danijelu je samo dan pred nastup otkazano, tako da je ostao bez osmomartovske tezge, koja se prilično dobro plaća – rekao je izvor blizak organizatorima spornog nastupa.

Iako ovakav gest ne liči na staloženog Ćetkovića, nekadašnji partner Jovane Nikolić potvrdio je da je ostao bez zakazanog nastupa zbog starijeg kolege.

– Ja sam sam se odavno dogovorio za nastup u “Splendidu”, međutim dobio sam poziv iz organizacije dva dana pred 8. mart gde su me obavestili da ih je Sergej uslovio i da želi da nastupa sa mnom već da ima svoj repertoar – rekao je Danijel koji je nakon telefonskog razgovora ostao šokiran.

Čitaj još  Skandal na Splitskom festivalu! (VIDEO)

– Iskreno, moram da priznam da nisam očekivao da će ovo da se desi i prilično sam iznenađen i začuđen, poznajem Sergeja, i ne liči mi na njega da se ovako ponaša, a opet, ne vidim razlog da me bilo ko iz organizacije slaže. Ne znam šta da mislim, ne pada mi na pamet da ga pozovem – rekao je Alibabić.

S druge strane, Sergejev menadžer Dragan Popović demantovao je ova saznanja.

– Prvi put za to čujem od vas. “Splendid” je angažovao Sergeja pre nekoliko meseci da radi na Dan žena – kratko je rekao on.

izvor: Telegraf

Facebook komentari

Leave a Reply