Sergej Ćetković oduševio publiku u Amsterdamu!

“Tek kada prisustvujete ili budete akter ovakvog događaja shvatite koliki je značaj Eurosonga i zašto tu manifestaciju putem malih ekrana prati od 150 do 200 miliona gledalaca širom sveta”, rekao je Sergej.

Sergej Cetkovic

Crnogorski predstavnik na Evroviziji, Sergej Ćetković nastupio je u Amsterdamu sa pesmom “Moj svijet” pred hiljadu i po ljudi na manifestaciji “Eurovision in Concert”.

Osim Sergeja u Amsterdamu su nastupili predstavnici 24 zemlje s ovogodišnjeg Evrosonga.

Ćetković je nakon nastupa bio oduševljen, navodeći da je neverovatno koliko ima “zagriženih” fanova Evrosonga.

– Tek kada prisustvujete ili budete akter ovakvog događaja shvatite koliki je značaj Eurosonga i zašto tu manifestaciju putem malih ekrana prati od 150 do 200 miliona gledalaca širom sveta – rekao je Sergej.

Predstavnik Crne Gore bio je rado viđen gost u Holandiji, jer su mu na svakom koraku fanovi čestitali na kompoziciji, s kojom će nastupiti na Eurosongu.

– Publika je na “Moj svijet” u prepunoj dvorani Melkveg reagovala odlično, i to je najbolja ocena nastupa. Hala je bila suviše mala da mala da ugosti sve koji su želeli da prije Eurosonga u Kopenhagenu vide i čuju izvođače, a ulaznice za taj događaj prodate su nekoliko sedmica ranije.

Čitaj još  Ivana Banfić: Bila sam seks mašina! (VIDEO)

Nastup u Holandiji bio je prilika da se uživo čuju i ostali izvođači sa Eurosonga.

– Izuzetno sam zadovoljan nastupom i prijemom pjesme. Ovo je bila sjajna prilika da opipam puls publike i steknem utisak u živom nastupu kako su prihvatili kompoziciju – naveo je Ćetković.

Da je pesma dobro prihvaćena svjedoči i brojno interesovanje novinara za intervju s Sergejom, a ako 200 njih je pratilo manifestaciju u Amsterdamu.

Sledeća prilika za proveru biće London za par dana, a onda sledi i glavno takmičenje u Kopenhagenu.

izvor: Story

Facebook komentari

Leave a Reply