semsa suljakovic

Šemsa Suljaković odbila Draganu Mirković!

“I moja Dragana i svi oni koji me znaju, znaju da sam ja od riječi, da je svaka moja izjava istinita pa i ova da ne bi iskoristili ovaj detalj pa kazali kako nisam htjela da dođem”, rekla je Šemsa.

Na svoj solistički koncert, zapravo obilježavanje 30 godina estradnog rada, Dragana Mirković je pozvala i svoju prijateljicu Šemsu Suljaković koja je trebala biti dio iznenađenje u programu u Areni. Međutim, ona se nije pojavila.

Premda smo sve saznali iz poznatih izvora, kontaktirali smo Šemsu koja nam je kazala da jeste dobila poziv od Dragane, ali da je nažalost morala odbiti jer je nedavno izgubila brata te da je u velikoj patnji.

– Trenutno boravim u Švedskoj kod svojih. Želim da sam pored majke koja je također bolesna, a koju je još više shrvala smrt mog brata. Zadržat ću se ovdje koliko god budem mogla, svakako da ne treba neko dublje objašnjene. I moja Dragana i svi oni koji me znaju, znaju da sam ja od riječi, da je svaka moja izjava istinita pa i ova da ne bi iskoristili ovaj detalj pa kazali kako nisam htjela da dođem. A Dragana je meni kao moje dijete – kazala je Šemsa.

Čitaj još  Stoja opkoljena fanovima!

izvor: Expres