Selma Bajrami: Samo mi je Karleuša čestitala na novom spotu! (VIDEO)

“Vratila sam staru liniju, nemam strija, zategnuta sam i imam tijelo kao djevojka od 18 godina. Radujem se što konačno mogu s publikom podijeliti emocije koje sam prenijela na svoje pomno odabrane pjesme”, kaže Selma.

Selma Bajrami

Selma Bajrami je ponovo zablistala na našoj sceni. Njene nove pjesme su za vrlo kratko vrijeme postale najslušanije na internetu i radio-stanicama, a ono što pjevačicu najviše raduje je činjenica da nove pjesme publika na nastupima horski pjeva s njom.

Njene nove pjesme, posebno „Tijelo bez duše”, javno su pohvalile i neke Selmine kolegice. Ona koja je bila najglasnija je Jelena Karleuša. „Žena sirena” ne može, a da to ne prokomentira.

– S koleginicom Jelenom sam u dobrim odnosima, kao i sa mnogim pjevačima. Kada se vidimo lijepo se ispričamo, razmijenimo svoja iskustva podržavamo se. Jelenu cijenim kao umjetnika i kao osobu, jedini je problem što živimo na različitim relacijama, pa nemamo priliku da se viđamo. Za razliku od mnogih koleginica, Karleuša mi je jedina čestitala na novom spotu i postavila na svoj zid na „Facebook” stranici i time još jednom pokazala svoju veličinu – iskrena je Bajrami.

Selma u ovoj godini ponovo postavlja standarde. Vratila se puna energije, jača nego ikada, borbena…

– Kada sam bila trudna niko se nije radovao mojoj sreći, svi su samo pričali, vidi je kakva je, debela, nema ništa od nje. Ma ima, itekako ima od mene još dosta toga i pokazat ću i dokazati da me narod, moji fanovi svih ovih godine ne vole bez razloga. To je to zlo u ljudima sa estrade, nisu se radovali mojoj sreći što ću postati majka, već su se radovali da me vide debelu. Vratila sam staru liniju, nemam strija, zategnuta sam i imam tijelo kao djevojka od 18 godina. Radujem se što konačno mogu s publikom podijeliti emocije koje sam prenijela na svoje pomno odabrane pjesme – nastavlja Bajrami.

Čitaj još  Stoja otpustila muža sa mesta menadžera!

Dodaje kako su joj dosadile priče po kojima je njen brak s Mujom u krizi. Ne želi puno komentirati te priče jer je svjesna da je previše onih koji ne mogu podnjeti njen, kako privatni, tako i poslovni uspjeh.

– Dušmani su uvijek pričali i pričat će. Ne opterećujem se njihovim komentarima. Moj brak nikada nije bio u krizi niti će biti. Mi smo jedna sretna porodica puna ljubavi – naglašava Selma.

izvor: Expres