selma bajrami intervju

Selma Bajrami: Novinari su od mog razvoda napravili senzaciju!

“Da budem iskrena, očekivala sam da će novinari od mog razvoda napraviti senzaciju, kao da se to nikada, nikome nije dogodilo. Ali, iznenadila sam se što me nisu puno „razvlačili” u medijima”, rekla je Selma.

Na snimanju novogodišnjeg programa DM SAT televizije, najpopularnija bosanska pjevačica Selma Bajrami, blistala je u svakom pogledu!

Ne samo glasom, već i stasom, Selma je ponovo očitala bukvicu mnogim svojim kolegicama. Ona je ponovo, kako komentiraju mnogi, „žena sirena”. Vratila je „staru liniju”, a na tom snimanju su se mogli čuti i komentari da izgleda bolje nego i ranije kada je bila najzgodnija pjevačica.

Selma Bajrami

Selmi nije silazio osmijeh s lica. Sretna je zbog uspjeha novog albuma, ali i brojnih nastupa, dobro posjećenih nastupa. Nikome od onih koji znaju kroz šta sve prolazi u privatnom životu nije jasno kako može biti tako raspoložena. Selma je konačno priznala da se razvodi od Muje s kojim ima sina.

Mediji su prije nekoliko mjeseci objavio informaciju da je pjevačicin brak „na staklenim nogama”. Ona to tada nije željela komentirati, a kasnije ponudila vrlo štur odgovor rekavši da se ne razvodi. No, očito da je Selma odlučila staviti tačku na sve i priznati šta se dešava.

– Jedno vrijeme me nije bilo u medijima, željela sam nekako sve u miru riješiti. Da budem iskrena, očekivala sam da će novinari od mog razvoda napraviti senzaciju, kao da se to nikada, nikome nije dogodilo. Ali, iznenadila sam se što me nisu puno „razvlačili” u medijima. Mujo i ja smo različite osobe i jednostavno više to ne može funkcionirati. Svako je na svoj način pogriješio: i on i ja. Pa, nisam ni ja cvjećka! Nisam ni pomislila da će Mujin i moj odnos završiti na sudu, ali eto desilo se što se desilo. Razvod nije baš jednostavan proces. Jako je stresan i ostavlja tragove i na meni – iskrena je Bajrami.

Čitaj još  Zavodljiva Seka Aleksić (FOTO)

Selma i Mujo

Zbog sudskog postupka koji je u toku, Selma nije puno pričala o tom procesu.

– I ovo što sam sada rekla nije ništa ružno, ali bolje je da zbog procesa koji je u toku manje pričam o razvodu. Mislim da ćemo nakon što izađemo iz sudnice Mujo i ja ostati prijatelji, moramo zbog našeg sina. Svako će nastaviti svoj život. Sutra će se možda on opet oženiti, ja udati… Mada sada ne razmišljam o nekom muškarcu. Imam dobar album, dosta nastupa koji me očekuju tako da imam na što trošiti energiju – završava „žena sirena”.

izvor: Expres

Facebook komentari

Leave a Reply