selma bajrami i maca diskrecija

Selma Bajrami javno prozvala Macu Diskreciju!

“Poštedite me lažnog moralisanja i stavljanja u koš s nekim osobama. Dobro znate ko sam ja i na koji način sam izgradila sebe i svoju karijeru”, besno je navela pevačica.

Selma Bajrami je nedavno održala svoj prvi nastup u Beogradu, ali sa njega izgleda i ne nosi baš najlepše utiske.

selma i maca

Naime, na njenom nastupu se pojavila Maca Diskrecija koja tvrdi da joj je upravo Semlma idol. Njih dve su zajedno zapevale na bini zbog čega je napravljena opšta pometnja.

Neki su komentarisali čak da je ovo bio Macin nastup, što je iznerviralo Selmu. Tim povodom, pevačica se oglasila na svom Fejsbuk profilu. Ona u svom statusu nikog nije imenovala, ali iz njenog ljutitog statusa se može zaključiti na koga je mislila.

selma prozivka

– Eh, ovako, dragi moji… Kao što je već poznato, održala sam svoj prvi koncert u Beogradu. Oduševljena sam prijemom publike i organizacijom. Ovo ću sada da kažem, prvi i zadnji put. To je bio moj koncert i niko drugi nije nastupao! Kada mi neko kaže da voli moje pesme i da sam mu idol od malih nogu, ma kakva ta osoba bila u očima drugih, neću je oterati niti biti gruba prema njoj. I za vašu informaciju ja nisam pogledala ama baš ni jednu emisiju od dotične gospođice za razliku od većine vas koji ste visili ispred TV ekrana jer vas je to zabavljalo. Zato me poštedite lažnog moralisanja i stavljanja u koš s nekim osobama. Dobro znate ko sam ja i na koji način sam izgradila sebe i svoju karijeru. Tačka – napisala je pevačica.

Čitaj još  Danijela Vranić poklanja karte za Lukasov koncert!

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply