seka aleksic

Seka Aleksić ukrala stajling od Milice Todorović! (VIDEO)

Pevačica zadovoljna novom figurom, fotografisala se u brushalteru poput mlađe koleginice, koja je, u samo malo širem donjem vešu, pevala pre nekoliko večeri u Zadru.

Ne mareći što je iskritikovan stajling Milice Todorović pre nekoliko dana, istu stvar je kao i Milica učinila i Seka Aleksić.

Seka je ponosno pozirala u crnom brushalteru preko kojeg je obukla raskopčani crni sako, i crvenu suknju kao dodatnu provokaciju i kontrast zbog boljeg efekta. Fotografije u toj odevnoj kombinaciji objavila je na više društvenih mreža.

Seka Aleksic Story

Pevačica je postigla da zadivi svoje fanove, a Stevanović se još nije oglasio. Mada, u Sekinom slučaju provokacija ne manjka jer se nedavno pojavila bez donjeg veša u haljini koja je više otkrivala nego pokrivala posle čega su je neki okarakterisali kao hrabru ženu koja sme sve da obuče, odnosno, da svuče.

Nemanja Stevanović prozvao Milicu zbog nastupa u brusu!

Mlada Milica Todorović nastupila je za vikend u Zadru i to samo u brushalteru.
Milica, vidno ponosna na svoj stajling, okačila je fotke sa nastupa na svoj profil na društvenoj mreži, a na kojima je gola skoro do polovine tela.

Milica Todorovic u brusu

Da ne misle svi da je ovakav stajling za pohvalu, pokazao je pevač Nemanja Stevanović, koji nije odoleo da prokomentariše nastup svoje koleginice.

Čitaj još  Nemanja Stevanović uskoro postaje tata!

– Je l‘ ti to pevaš u brusu, sestro slatka?! – začudio se Nemanja, a Milica je odgovorila:
– Pa nešto kao brus, teramo modu.
– Da, da, vidim. Ili moda tera vas?! Samo ne znam kuda – nastavio je Stevanović, iskazujući svoj stav o Milicinom izgledu.

Pevačica očigledno ne prestaje da šokira javnost i nakon otkrivanja veze sa oženjenim muškarcem, ponovo izaziva svojim provokativnim stajlingom.

Pogledajte snimak Todorovićkinog nastupa:

izvor: Blic