seka aleksic

Seka Aleksić prozvala Daru Bubamaru! (VIDEO)

Treba biti umeren u svemu, pa i u javnim nastupima, naročito ako to gledaju deca, kritikovala je pevačica, a Daru mnogo to ne dotiče i obećala je da će sledeći nastup biti žešći.

Seka Aleksić, pošto je izdala svoj novi singl “Čivas”, rekla je da nikada ne bi simulirala seks na sceni, kako je to uradila njena prijateljica Dara Bubamara, jer joj je to bljutavo i odvratno.

– Simulacija seksa na sceni je nešto što je redovan deo nastupa mnogih kolega, ali mislim da moja publika više uživa u suptilnim scenama, tako da to od mene nećete doživeti. Svi imamo drugačiju percepciju. Možda se nekome dopada upravo ono od čega ja imam grčeve u stomaku i obrnuto. Ipak, treba biti umeren u svemu, pa i u javnim nastupima, naročito ako to gledaju deca. Lično, nikada ne bih simulirala seks na sceni, to je bljutavo i odvratno. Nekada mi dođe i da povraćam – rekla je Seka.

Dara Bubamara

Daru Bubamaru, međutim, priče da je pod stare dane “poludela” pošto je na sceni simulirala seks dok je izvodila svoj novi singl “Karera” mnogo ne dotiču.

– Ma mogu da mi pljunu pod prozor sve te koje me odgovaraju. Boli me dupe za ljubomorne koleginice. Pesma je moderna, koreografija takođe i ne vidim šta je tu strašno, niti ružno. Pratim svetske trendove i neću prestati sviđalo se to nekome ili ne. Dosta mi je više lažnog morala – rekla je Dara i obećala da će sledeći njen nastup biti ludilo.

Čitaj još  Slavica Ćukteraš zabranila šale na račun bivšeg dečka!

Pogledajte i Sekin i Darin nastup pa uporedite koja to radi bolje.

izvor: Star