seka aleksic

Seka Aleksić odgovara hejterima!

Seka Aleksić je objavila još jedan nastavak svog bloga. Ovog puta je inspiraciju za pisanje našla u ljudima koji negativno komentarišu javne ličnosti koje se hvale svojim novim krpicama koje su kupili i uredno to podelili na nekoj društvenoj mreži.

– Dopisujem se sa sebi dragim ljudima, koji su daleko i ne možemo često da se viđamo. Tako ja i moje prijateljice razmenjujemo fotke krpica, torbi, cipela, a onda se neko tamo javi sa pričom „narod nema ‘leba da jede, a ti se tu hvališ sa novom torbom“. Šta narod ima sa mojom torbom, ili torbom bilo koje žene koja je objavila to na socijalnoj mreži. Prosto sam nešto želela sebi da kupim, kupila i podelila i onda moje prijateljice i ja ćaskamo o tome. Pobogu, javna sam ličnost, ali sam i žena. Jer treba da se izolujem zatvorim, da svoj pošteno zarađeni novac ne trošim ni na šta, da ne ugađam svojim najmilijima, jer će tamo neki „hejter“, koji možda ima više novca od mene i mnogih da napiše zlobni komentar?! A shvatila sam da se takvi i najviše oglašavaju, baš ti koji sebi mogu da priušte više nego ja sebi – deo je teksta pevačice u kojem navodi sebe kao potencijalnu metu zluradih.

Seka je takođe dodala da postoji još jedna “vrsta” žena koje slike svojih krpica postavljaju iz drugih razloga:

– Kupi „koleginica“ nov auto, ajmo paparaci, trčite zamnom NAROD DA VIDI, a uz to i nove krpice, nove štiklice. Slikajte paparaci! A to što sebi još nisam priuštila dom, što se vucaram po stanovima kao kirijašica, što sam mogla mnogo više od ovoga – dragi paparaci to ne pominjite. Koliko košta da se to ne pomene? Kriju svoje adrese kao zmija noge, jer su nepostojeće. A baš na konto tih skupih modnih artikala mogle su sebi da obezbede PRVO I OSNOVNO – krov nad glavom. Onda intervjui „spot me koštao 50 000 evra…“. Posle toga je više nema, pa normalno, u čemu da se pojavi kad je bankrotirala, a blam je da ode do Kineza i nabaci novu toaletu za potrebe snimanja neke emisije. Singl propao, spot niko ne gleda, šta ti ostaje – ni nokte ne smeš da grizeš jer su nadograđeni, greota da propadnu – napisala je Seka.

Čitaj još  Parovi: Dokaz Ružičinog seksa pre rijalitija (FOTO)

izvor: Puls