seka aleksic zagreb

Seka Aleksić napravila spektakl u Zagrebu!

Seka Aleksić sinoć je nastupila u klubu “Urnebes” u Zagrebu, a s obzirom na to da je klub bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u nastupu “kraljice estrade”, još jednom je pokazala da njeni nastupi svaki put zabeleže rekordnu posećenost.

Njen poslednji singl “Čivas”, za koji je pre samo nekoliko dana predstavila i spot, postao je veliki hit koji je na zahtev svojih obožavalaca pevala nekoliko puta. Za sinoćni nastup u Zagrebu zbog kraljice, kako je oslovljavaju njeni obožavaoci, vladala je opšta euforija. Klub je bio krcat, a napolju su ostali mnogobrojni fanovi, koji nisu imali tu sreću da sinoć uživaju u pesmama Seke Aleksić.

Izlaskom na scenu Seka je izazvala ovacije u publici, a kada je zapevala novi singl “Čivas” atmosfera je dovedena do usijanja. Kao i uvek, raspoložena Seka bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, ali i iznenađena, kako je ceo klub zajedno sa njom u glas peva novi hit. Kraljica je i ove večeri mamila uzdahe svojim glamuroznim izgledom i zanosnom figurom.

Seka Aleksic zagreb

Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a izvanredni bend “Aspirin” i Seka potrudili su se da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom čitave večeri bio na nogama. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se publici na predivnoj večeri kojoj su joj priredili njeni fanovi uz obećanje da će se uskoro ponovo videti.

Čitaj još  Milica Pavlović i Adil na zajedničkom nastupu u Danskoj!

izvor: Svetplus
foto: Facebook

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply