seka aleksic

Seka Aleksić najavila povlačenje iz medija!

Pevačica Seka Aleksić je najavila da će se povući iz medijskog života do marta, kada će objaviti novi singl i album.

Seka Aleksić se pojavila na rođendanskom slavlju novinara Nemanje Pajića, gde je za emisiju “Ekskluziv” otkrila da sprema novi singl.

Kao njegova veoma bliska prijateljica, Seka Aleksić mu je otpevala koju pesmu, a pred kamerama je otkrila da sledi njena jednomesečna medijska pauza:

– Pa da, ne voliSeka Aleksicm da se pojavljujem u medijima za neke gluposti, već kada izbacim singl, ili album, na kojima trenutno radim, nešto pametno da kažem. Ne znam tačno da kažem kada će album izaći, ali uskoro će… Mogu da vam otkrijem da će se na albumu pojaviti i pesma “Odiseja” koju ću posvetiti mom suprugu Veljku.

Na pitanje zašto se retko pojavljuje na proslavama, Seka je odgovorila:

– Stalno moraš da paziš kako sediš, kako se ponašaš i šta pričaš, jer uvek ima neko ko sve to snima, pa posle se pogrešno tumači. Naporno je to jako.

Seka se na rođendan svog prijatelja pojavila u kraćoj haljini, sa istaknutim dekolteom, a na pitanje koliko je platila tu garderobu, pevačica se našalila, ili možda nije?

– Pa poznato je da ja u poslednje vreme ne kupujem skupu garderobu. Nije skupa. Neću ti reći koliko je, ali više je od 900 dinara.

Čitaj još  Dunja Ilić kakvu do sada niste videli

Pevačica je dodala i da će se oglašavati samo preko svog bloga, koji će objavljivati na Tviteru. Izgleda da su naše pevačice smislile kako im novinari i mediji nisu potrebni i da sve mogu same preko društvenih mreža, pa je tako pre nekoliko dana i Jelena Karleuša koja je već u “medijskoj tišini” dala intervju sama sebi na fejsbuku. Pevačice od sada žele da pričaju samo o singlovima i albumima, da li je stvarno samo to ono što narod želi da pročita o njima?

izvor: Puls, Blic

Facebook komentari

Leave a Reply