sasa popovic i vesna zmijanac

Saša Popović i Vesna Zmijanac: Poljubac usta na usta! (FOTO)

Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović još jednom je dokazao da je neodoljiv za ženski rod. On i dalje važi za srpskog donžuana, a na njegov šarm nije ostala imuna ni Vesna Zmijanac. Pevačicu i direktora „Granda“ ponela je snajna atmosfera festivala, te su pozirali ispred objektiva našeg fotografa, poljubili se u usta i tako.

Naime, u bekstejdž je prvo ušao Popović, gde je sedela Zmijančeva, a kada je prišao da se pozdravi sa njom, video je fotoreportera i poželeo da se našali sa svima i Zmijačevu poljubio tamo gde su svi najmanje očekivali. Svi su ostali zatečeni, a Saša i Vesna su počeli da se smeju. Da je ovo bila samo šala govori i činjenica da su se mnogi pevači ranije isto tako ljubili, pa zaključujemo da ovo “porodično” ponašanje imaju skoro svi članovi ove produkcije.

Inače, mnogi muškarci zavide Popoviću, a imaju i na čemu, jer je bivši muzičar svakodnevno okružen atraktivnim pevačicama, pa samo možemo da pretpostavimo koliko će sada Vesninih udvarača zaviditi direktoru.

Vesna Zmijanac

Podsećanja radi, ovaj medijski mag potrudio se da sve tri večeri ovog gala festivala proteknu u najboljem redu i da na televiziji sve izgleda pod konac. Komentari gledalaca i svih članova žirija su da je sve bilo na vrhunskom nivou.

Vesna kipi na sve strane!

Vesna Zmijanac imala je zanimljiv stajling. Naime, pevačica ne mari za višak kilograma, čak, rekli bismo da ih ona ponosno ističe. Folkerka je obukla providnu majicu, koja je istakla njen stomak, ali i grudi koje su kipele iz brushaltera. Gde ima tu se i preliva!

Čitaj još  Parovi: Maca izašla u grad obučena u poštara! (FOTO)

Kaca Zivkovic haljina

Gaće sevale na sve strane!

Pevačice su za ovaj festival blistale u glamuroznim toaletama, a mnoge su pokazale i donji veš. Tako je Maja Nikolić otkrila svoje crvene čipkaste gaćice i nijednog trenutka se nije trudila da skupi noge i ponaša se kao dama.

Rada Saric haljina

Pored nje, gaćice je pokazala i Jadranka Barjaktarević, koja se opredelila za glamuroznu, belu, providnu haljinu. Katarina Živković je kao i njene koleginice nespretno sedela, a Rada Sarić na sve načine pokušala je da čipkasta haljina ne otkrije ništa, ali ipak nije uspela.

izvor: Alo