sasa kovacevic

Saša Kovačević: Kad brat plaća nepristojnu masažu

Pop pevač Saša Kovačević otkriva zašto će zauvek pamtiti letovanje na Tajlandu

Pop pevač i miljenik ženske populacije Saša Kovačević svake godine letuje u Pefkohoriju i Haniotiju u Grčkoj, ali putovanje koje će zauvek pamtiti je – Tajland. Na pitanje da li je probao tajlandsku masažu, Kovačević, za “Novosti”, kaže:

– Tajlanđani startuju 98 odsto turista koji tamo odu. Ne biraju uopšte, bitno je da imaš para! Seks nije skup, dođe, otprilike, 20 evra. Ne napadaju samo transvestiti, nego i devojke koje rade po centrima za masažu.

Njih sedam-osam, u narandžastim suknjama i belim majicama sede ispred, vuku za rukav i nude masažu u prostoriji u kojoj su kreveti odvojeni paravanima. Išao sam u dva centra za masažu, ali sam se u prvom zeznuo, jer sam izabrao gospođu od 60 godina da me izmasira. Nakon 15 minuta me je pitala da li želim samo masažu.

Potvrdio sam, ona je nastavila, ali je posle nekog vremena opet počela nepristojno da me pipka. Izvadio sam se govoreći da nemam ni dinara i da mi brat plaća. Da sam hteo da osetim tajlandsku masažu, bar bih izabrao neku mlađu maserku.