Sara Trajanović u vezi sa Cecinim bratom!

“On zrači plemenitošću i razumevanjem, uliva mi snagu. Upoznala sam celu familiju, a ne samo Cecu i shvatila sam da je to njihov genetski kod, jer su svi divni ljudi”, rekla je manekenka.

Sara i Milan

Pre nekoliko dana Sara Trajanović je izjavila da je njena prošlost iza nje i da se na nju ne osvrće, a tu pre svega misli na veze sa Andrijem Akijem Markovićem i Ivanom Marinkovićem.
Da je tako dokazuju i fotografije koje objavljuje na svom profilu na Fejsbuku iz provoda sa Milanom Marinkovićem, sa kojim se sada u vezi.

Inače, Milan je brat od ujaka Svetlane Cece Ražnatović. Manekenka i bivša farmerka je u prilog tome kaže i da je nedavno upoznala porodicu svog novog dečka, a da je posebno oduševljena budućom zaovom Cecom.

U vezi su već nekoliko meseci, ali su to obelodanili tek sada kada su postali sigurni u svoje emocije.

Sara i Veljko

– On zrači plemenitošću i razumevanjem, uliva mi snagu. Upoznala sam celu familiju, a ne samo Cecu i shvatila sam da je to njihov genetski kod, jer su svi divni ljudi – kaže Sara.

Čitaj još  Parovi: Dado Polumenta ispalio Parove iako je tražio da uđe!

– Shvatila sam na Farmi da sam zaljubljive prirode. Mlada sam ušla u ozbiljnu vezu koja je trebalo ili da se okonča ili da rezultira brakom. Ja se izgleda zaljubim u ono što bih volela da osoba poseduje, a kad se uverim da je to samo iluzija odmah se odljubim – iskreno kaže Sara.

izvor: Kurir