Sara Trajanović provela vikend u Sarajevu! (FOTO)

Trajanovićeva i Marinković su nekoliko dana proveli u Sarajevu, glavnom gradu Federacije Bosne i Hercegovine, gde su uživali u razgledanju grada i zajedničkom društvu.

Sara i Milan

Sara Trajanović, model i učesnica rijaliti šoua Farma, i Milan Marinković, brat od ujaka Cece Ražnatović, ne kriju da su zajedno i sve češće postavljaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Trajanovićeva i Marinković su nekoliko dana proveli u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, gde su uživali u razgledanju grada i zajedničkom društvu. Na slikama su uvek zagrljeni i sa osmehom na licu uživaju jedno u drugom.

Sara i Milan u Sarajevu

Pored zabave i razgledanja grada, Sara i Milan su imali i vremena za šoping u novom tržnom centru na Marijin dvoru, a slikali su se i kod Vječne vatre u strogom centru grada, koji je podignut u čast borcima iz Drugog svetskog rata.

– Bilo je predivno u Sarajevu, a već sutra u Beč – napisala je Trajanovićeva na Fejsbuk stranici.

Sara u Sarajevu

Podsetimo, Sara Trajanović je javnosti postala poznata učešćem u ‘Farmi’ gde je otkrila da je zaljubive prirode, pa je bila u vezi i sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem Goce Tržan, a potom i sa Andrijom Akijem Marković. Posle završetka rijalitija, Ivan i Sara su ponovo obnovili vezu, ali je to bilo kratkog daha. Pošto obe veze nisu dugo trajale, manekenka je odlučila da svoju sreću potraži negde drugo, i kako je sama priznala, zaljubila se u brata od ujaka folk dive.

Čitaj još  Edin Škorić i Jelena Jovanović obeležili tri meseca veze!

– Milan i ja smo nekoliko meseci u vezi, ali to smo obelodanili tek kada smo postali sigurni u emocije. On zrači plemenitošću i razumevanjem, uliva mi snagu – izjavila je Sara.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply