Sara Trajanović istetovirala stopalo!

“Dugo planiram da uradim novu tetovažu, ali nisam imala vremena, pa kada sam se vratila iz Turske, konačno sam se nakanila da završim to. Citat nema veze sa mojim bivšim momcima”, rekla je Trajanovićeva.

Sara Trajanovic

Manekenka Sara Trajanović je nakon povratka iz Turske i raskida veze sa Ivanom Marinkovićem odlučila da istetovira svoj životni moto na stopalu.

Atraktivna brineta odlučila se za citat Čarlsa Bukovskog: “Nađi ono što voliš i pusti da te ubije!”. Novim crtežom na svom telu, Sara se pohvalila na Fejsbuku i otkrila da tetovažu nije posvetila bivšim ljubavima, Andriji Akiju Markoviću ili Ivanu Marinkoviću.

– Dugo planiram da uradim novu tetovažu, ali nisam imala vremena, pa kada sam se vratila iz Turske, konačno sam se nakanila da završim to. Citat nema veze sa mojim bivšim momcima. Ko čita dela Čarlsa Bukovskog, zna o čemu je reč, a ja ne bih da otkrivam šta zaista za mene predstavlja ova tetovaža. Nisam za to da se neko išara zbog modnog trenda, ali mnogo volim diskretne tetovaže koje imaju tajno značenje. Da li ću da uradim još neku, ne znam. To se kod mene nikad ne zna – rekla je Trajanovićeva i dodala da ne želi da priča o sada već bivšem dečku Ivanu.

Čitaj još  Mlada pevačica povećala grudi silikonima!

Sara tetovaza

– Ne komentarišem ništa u vezi sa Ivanom. I ostaću pri tome. Dosta sam pričala o privatnom životu – rekla je manekenka, i dodaje da ovih dana uživa sa mamom i bakom, kojih se, kako kaže, baš uželela.

izvor: Kurir