Sara ostavila Akija: On nije dečko za mene!

“Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe. Na Farmi sam zamišljala da će kada izađem, biti potpuno drugačije, ali nažalost moja očekivanja se nisu ispunila”, rekla je bivša farmerka.

Sara i Aki

Pevač Andrija Marković i manekenka Sara Trajanović odlučili su da se posle dve nedelje emotivne veze raziđu! Naime, bivša farmerka nam je otkrila da putuje van Srbije za nekoliko dana i da Aki nije ispunio njena očekivanja.

– Da, istina je! Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe! Bila sam pod velikim pritiskom, nisam navikla da javnosti objašnjavam svaki korak u svom životu i da se pravdam ako se negde pojavim bez Akija i da pričam zbog čega sam došla sama. Nije to ni bilo ono što smo očekivali. Nisam nikada bila javna ličnost i pritisak medija mi uopšte nije odgovarao. Na Farmi sam zamišljala da će kada izađem, biti potpuno drugačije, ali nažalost moja očekivanja se nisu ispunila – izjavila je Sara

Bivša farmerka nam je otkrila i da putuje van Srbije za nekoliko dana.

– Uskoro odlazim na put i neću biti u Srbiji nekoliko meseci. Nisam želela da obavezujem nikoga da me čeka i da dajem prostora da se bilo šta dešava meni iza leđa. Nisam pristalica da baš o svemu pričam javno, ali kako je naša veza počela pred očima svih gledalaca, osećam da dugujem našim fanovima objašnjenje da smo se razišli u miru i da nema prostora bilo kakvim insinuacijama – rekla nam je Trajinovićeva.

Čitaj još  Goga Sekulić: Igor mi je umro na rukama!

Do juče razmenjivali nežnosti u krevetu!

Da je cela veza bila zapravo marketinški trik, kako su svi tvrdili, govori i činjenica da je još juče u svim medijima objavljena zajednička Sarina i Akijeva fotografija kako se maze u krevetu.

Sara i Aki

Andrija Aki Marković i manekenka Sara Trajanović definitivno uživaju u svojoj ljubavi. O tome svedoči i ova fotografija koju je par okačio na društvene mreže.

Iako je fotografija nešto mračnija, na njoj se vide golupčići, koji se, najverovatnije goli, maze i slikaju.

izvor: Kurir, Blic