Sara konačno priznala vezu sa Ivanom! (FOTO)

“Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle Farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine, nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene, jače nego ikad”, napisala je Sara na svom Fejsbuk profilu.

Ivan i Sara

Ivan Marinković i Sara Trajanović svoju vezu su obnovili mesec dana nakon završetka ovog šoua, a obelodanili istog dana kada je veza Edina Škorića i Jelene Jovanović završena. Samo što je jedan par raskinuo, drugi je ponovo zajedno.

Sara i Ivan

Na njegovom, ali i na njenom profilu na Fejsbuku konstanto su se pojavljivanje njihove fotografije iz provoda po Beogradu, ali i sa same Farme gde su dosta vremena provodili zajedno, da bi u jednom trenutku isplivalo i da Ivan Sari proverava poruke u telefonu.

Ivan i Sara

Svoje pomirenje i ponovni početak veze manekenka je odlučila da objavi na Fejsbuku, kako bi sprečila bilo kakvo nagađanje:

– Ekskluziva je jedno, a iskrenost drugo. Zato sam rešila da najiskrenije podelim sa mojim najmilijim fanovima ovu vest pre nego sa bilo kim. Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na Farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle Farme, period koji se Ivan i ja nismo čuli niti videli bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nešto najlepše što smo stekli na Farmi. Naš odnos i druženje. Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle Farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine, nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene, jače nego ikad… – napisala je Sara Trajanović i dodala da ono što je pravo ipak opstaje uprkos svim preprekama.

Sara fejsbuk

Sem toga, dodala je kako je njihova ljubav ponovo stavljena na test, s obzirom da će uskoro zbog poslovnog angažmana morati da ode u Istanbul:

Čitaj još  Farma: Kristijan otkrio zašto se Balerina nije vratila (VIDEO)

– Ipak, čvrsto verujem da će to samo ojačati našu ljubav – završila je manekenka svoje javno obraćanje na Fejsbuku, a nakon toga oglasila se i Simonida Ačević koja budno prati ljubavne parove sa Farme.

Ivan i Sara

– Imam potrebu da se javno oglasim povodom veze mojih prijatelja Sare i Ivana. Ivan je otpočetka bio pristojan u svom stavu i emocijama, a Sara, mlađana lepotica bila je obasuta pažnjom i ponudama sa više strana, a Farma je ipak vrlo usamljeno mesto. Aki je bio pa otišao, a Ivan je ostao i čvrsto stajao pa je jasno zašto je Ivan omiljen kod žena, a jasno je i zašto ga je zavolela Sara. Ona ima pravo da razmisli i da se predomisli. Oboje treba da budu zajedno ako hoće i koliko hoće. Volim vas oboje! – poručila je učesnica Farme.

Ivan i Sara

izvor: Kurir
foto: Ivan Marinkovic Facebook